01 / 05 / 2024

yasin sıtkı hıdıroğlu

yasin sıtkı hıdıroğlu

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar Bolvadin ilçesi, Lalasinanpaşa Mahallesi'nde 258 ada 13 nolu parselde yer alan 136,64 metrekarelik dükkanı 32 bin TL teklif veren Yasin Sıtkı Hıdıroğlu'na sattı...

İstanbul'dan Ankara tam 80 dakika olacak! Süper hızlı tren geliyor! 

İstanbul Ankara arasını 80 dakikaya düşürecek Süper Hızlı Tren projesi geliyor. Bakan Uraloğlu, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı'nın ön proje çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri uyardı! Oturmak için almıyorsanız uzak durun!

TÜİK tarafından dün açıklanan konut satışları dokuz yılın ardından en düşük rakamları gördü. Açıklanan rakamları değerlendiren ekonomist Tunç Şatıroğlu konut almak isteyenleri '' Oturmak için almıyorsanız uzak durun'' diyerek uyardı.

İstanbul çok pahalı kiralık ev bulamadım diyenlere Tunç Şatıroğlu'ndan yanıt! 

Konutta kira düşüşlerine ilişkin açıklamalar peş peşe gelirken Ekonomist Tunç Şatıroğlu sosyal medyadan kira fiyatlarına ilişkin dikkat çeken paylaşımda bulundu.

Tunç Şatıroğlu'ndan Fed faiz yorumu! Piyasa Fed'den mart ayında faiz indirimi bekliyor!

Dün ABD Merkez Bankası (FED) kritik faiz kararını açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Bu kararın ardından Tunç Şatıroğlu'ndan Fed'in mart ayı ile ilgili faiz yorumu geldi. 

Tunç Şatıroğlu Türk vatandaşlığı için yapılan düzenlemeyi kira ve enflasyon artışı olarak yorumladı!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun, ‘Türk vatandaşlığının istisnai kazanılması’ başlıklı 20. maddesindeki değişikliği değerlendirdi. İşte Tunç Şatıroğlu'nun o değerlendirmesi ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Kentsel dönüşümde devrim gibi bir dönem! Dönüşüm süreci hızlanıyor!

6 Şubat deprem felaketi kentsel dönüşümün önemini bir defa daha gösterdi. Hız kazanan çalışmalarla, afet riski altındaki bölgelerin dönüştürülmesine ilişkin yasa düzenlemesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi, Resmi Gazete’de yayımlandı. Düzenlemelerin ortak hedefi ise dönüşüm sürecini hızlandırmak.

Dolarda büyük depreme hazır olun! Tunç Şatıroğlu dört gözle beklenen o tarihi açıkladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolarda büyük depremin olacağı tarihi açıklayarak yatırımcılara ''hazır olun'' uyarısında bulundu. 

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor diyen Tunç Şatıroğlu rakam verdi!

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında hızla yükselen altı fiyatları vatandaşların gündeminde. Yatırımcılar ''altın fiyatları yükselecek mi?'' sorularını araştırırken Tunç Şatıroğlu ''Altında asıl yükseliş şimdi başlıyor' diyerek rakam verdi.

Deprem gerçeği unutuldu! İBB’ye yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden sonra İstanbullular büyük korku yaşamış, olası Marmara depremi için de harekete geçmişti. Verilen detaylara göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz hızlı tarama testlerine günde yapılan 122 bin başvuru 6 ay sonra sıfıra düştü...

yasin sıtkı hıdıroğlu Haberi

yasin sıtkı hıdıroğlu


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


KARAR


TARİH             : 19/8/2014


KARAR NO    : 2014/ÖİB-K-53


KONU              : Gayrimenkulün özelleştirilmesi


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;


1. tta Gayrimenkul A.Ş. (Kuruluş) adına kayıtlı; Afyonkarahisar ili, Bolvadin ilçesi, Lalasinanpaşa Mahallesi, 258 ada, 13 no.lu parseldeki 136,64 m² yüzölçümlü taşınmazın 120/203 arsa paylı 1. Kattaki 8 no.lu Dükkanın (Taşınmaz) 4046 sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde “Satış” yöntemiyle ve “Pazarlık Usulü” uygulanmak suretiyle özelleştirilmesini teminen İhale İlanı ve İhale Şartnamesinde belirtilen hususlar dikkate alınarak Kuruluş tarafından yapılan ihalesi sonucunda İhale Komisyonunca;


- “Taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde; 32.000.- TL (Otuzikibintürklirası) bedelle en yüksek teklifi veren Yasin Sıtkı HIDIROĞLU’na İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Yasin Sıtkı HIDIROĞLU’nun sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, geçici teminatının...