10 / 05 / 2024

yassıda ihalesi

yassıda ihalesi

Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada ve Sivriada'ya yönelik ihale müjdesi büyük firmaları harekete geçirdi

Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'nin inşaatı durdu!

2017'de Samsun'da ihalesi yapılan ve 19 Mayıs 1919'un 100’üncü yıl dönümünde bitirilmesi hedeflenen Samsun Arkeoloji ve Etnografya Müzesi İnşaatı, yüklenici firmanın yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle durdu. 

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

TOKİ Çankırı Atkaracalar'da 193 konutun temelini attı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çankırı Atkaracalar'da ihalesi yapılan 193 konutun temelini attı...

İzmir Opera Binası'nın ihalesi gerçekleşti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aralık 2016'da ihalesi gerçekleşen Karşıyaka'da inşa edilecek opera binası için ikinci kez ihaleye çıktı. 1350 günde tamamlanacak projenin ihalesi dün gerçekleşti.

Ordu Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin 2. etabının ihalesi yapıldı!

İlk etabı Rus pazarı kavşağı ile Adliye binası arasında uygulanan Dış Cephe İyileştirme Projesi’nin ikinci etabının da ihalesi yapıldı.

Manisa teleferik projesi imar bekliyor!

MANİSA'da ihalesi tamamlanan ancak geçtiğimiz günlerde güzergahı rüzgar tehlikesi sebebiyle değişen 7.5 kilometre uzunluğunda 2 etaptan oluşacak teleferik hattı, imar bekliyor.

TOKİ Muğla Kavaklıdere 124 konut ihalesi 21 Kasım'da!

TOKİ tarafından Muğla Kavaklıdere'ye yeni konutlar inşa edilecek. TOKİ Muğla Kavaklıdere 124 konut ihalesi 21 Kasım'da yapılacak.

Antalya Konyaaltı Sahil projesinin ihalesi 17 Kasım'da!

Dünyaca ünlü Konyaalƨ sahilinin yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan ‘Konyaaltı Sahil Projesi’nin ihalesi 17 Kasım’da kapalı teklif usulü yapılacak.

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatı!

Bahçekent Tual Çarşı dükkan fiyatları 130 bin TL'den başlıyor. 12 Kasım'da ihalesi yapılacak olan Tual Çarşı'da 175 dükkan yer alıyor...

Tual Çarşı dükkan ihalesi 12 Kasım'da!

'Tual Bahçekent' projesinde yer alan ticari ünitelerin 2017 yılı ocak ayında planlanan ihalesi yoğun talep üzerine iki ay erkene çekildi. 'Tual Çarşı'daki ticari üniteler 12 Kasım’da sahiplerini bulacak.

TOKİ Afyonkarahisar Dinar 86 konut ihalesi 15 Kasım'da!

TOKİ Afyonkarahisar İli Dinar İlçesi 86 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 15 Kasım 2016 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da!

Emlak Konut GYO, yaklaşık 154 bin 492,67 metrekare inşaat alanlı ve 281 bin 238,86 metrekare rekreasyon alanlı Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret Ve Bölge Parkı'nın ihalesi 10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 283 konut ihalesi 24 Kasım'da!

TOKİ tarafından Adana Sarıçam İli Buruk Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 283 konut ihalesi 24 Kasım'da gerçekleşecek.

yassıda ihalesi Haberi

yassıda ihalesi

Uzun yıllar atıl durumda kalan Yassıada ve Sivriada ekonomiye kazandırılacak. Recep Tayyip Erdoğan yakın zamanda bu adaların uluslararası kongrelerin yapılacağı, konferansların verileceği adalara dönüştürüleceğini söyledi.  Yassıada ve Sivri ada'da kongre merkezleri ve otellerin yanı sıra villalar da...