05 / 05 / 2024

yat Mavi kart

yat Mavi kart

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yayımladığı genelgeyle, denize atık dökülmesini önlemek amacıyla tüm gezi ve spor amaçlı kullanılan yatların gelecek yılın sonuna kadar mavi kart uygulamasına geçmesini zorunlu tuttu...

Konuta erişim zorlaştı: Beyaz yakadan, mavi yakaya herkes toprak alıyor! Bunlara aman dikkat edin!

Konuta erişim zorlaşınca beyaz yakadan, mavi yakaya, orta gelirli herkes toprak yatırımına yöneldi. Peki imarlı arsa fiyatları ne kadar? Arsa alacaklar nelere dikkat edilmeli?

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Kredi kartı olanlara kara haber! Faizlerde yeni dönem resmen başladı!

Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını açıklayan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), politika faizini yüzde 35'e çıkarttı. Karşılaştırma sitesi encazipcom söz konusu bu durumun kredi kartı ve nakit avans kullanımı faizlerine nasıl yansıdığını masaya yatırdı.

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cemal Şen ve Murat Gören ortaklığında kuruldu.

Bu parayı sadece Garanti Bonus Kart müşterileri alabilecek!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Giyim sektörüne yönelik düzenlenen kampanya kapsamında 175 TL tutarındaki puanı hesaplara yatıracağını duyuran Garanti BBWA, kampanya ilişkin detayları paylaştı.

Garanti Bonus kartı olanlar dikkat! Bu parayı ay sonuna kadar alabilirsiniz!

Garanti BBWA, Bonus Kart müşterilerine özel yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hesaplara 100 TL yatırılacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın detaylarını ve son başvuru tarihine de paylaştı.

Bonus kredi kartı olanların hesabına tam bu kadar para yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Garanti BBWA, kredi kartı Garanti Bonus müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Garanti BBWA, kredi kartı sahiplerinin hesaplarına eğitim harcamaları için 400 TL yatıracağını duyurdu.

PTT kartı olanlara ek ödeme yatırılacak! Kimlik kartını götürene 950 TL verilecek!

2023 yılında Türkiye'de dar gelirli vatandaşlar için devlet tarafından sunulan destekler hala devam ediyor. Bu destekler arasında, PTT tarafından sağlanan yardımlar da yer almaktadır. PTT kartı olup kimlik kartını götüren dar gelirli vatandaşlar 950 TL yardım alabilecekler. Ayrıntılar haberimizde...

O bankadan bayram ettiren kampanya resmen açıklandı! Kartınıza 640 TL yatırılacak! Acilen göz atmak gerekiyor!

Türkiye’nin en büyük bankalarından VakıfBank her gün yeni bir kampanya duyuruyor. VakıfBank kartı olanları sevindirecek müjdeli bir haber geldi. İşte detaylar…

İBB'den Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'e varan zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehir içinde toplum ulaşımda kullanılan, Öğrenci Kartı Öğretmen Kartı 60 Yaş İndirimli Kartı Mavi Kart ücretlerine yüzde 100'ü aşkın zam yaptığını duyurdu. İşte zamlardan sonra söz konusu kartların güncel fiyat listesi....

İBB duyurdu! Yüzde 100 zam geldi

Kentteki otobüs, metro, tramvay, vapur ve metrobüs gibi ulaşım araçlarında kullanılan İstanbulkart bedellerine yüzde 100 zam yapıldı. Buna göre, "Anonim İstanbulkart" bedeli 50 liraya, "İndirimli Kart", "Ücretsiz Kart" ile "Mavi Kart" ücretleri de 60 liraya çıktı.

Ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamdan alın!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar altın almalı mı, satmalı mı sorusunun yanıtını araştırırken ekonomist Belgin Maviş gram altın için alım fırsatını açıkladı...

KDV istisnasının ayrıntıları açıklandı! Konut elde etme süresi 1 yıldan 3 yıla çıkartıldı!

Teşvik belgesi kapsamındaki bazı yatırımlara ilişkin KDV istisnasının ayrıntıları belli oldu. Konut elde etme süresi 1 yıldan 3 yıla çıkartıldı. İşte detaylar...

yat Mavi kart Haberi

yat Mavi kart

Yük ve balıkçı gemileri de 2015'in sonuna kadar sisteme dahil olacak. Mavi kartı bulunmayan veya atığını alım noktalarına boşalttığını belgelendiremeyenlere, 10 bin lirayı aşkın cezai işlem uygulanacak


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yayımladığı genelgeyle, denize atık dökülmesini önlemek amacıyla tüm gezi ve spor amaçlı kullanılan yatların gelecek yılın sonuna kadar mavi kart uygulamasına geçmesini zorunlu tuttu.


Mavi kartı bulunmayan veya atığını alım noktalarına boşalttığını belgelemeyen yat sahiplerine, 10 bin lirayı aşkın cezai işlem uygulanacak.


Yolcu ve balıkçı gemileri ile yat atıklarının denize dökülmesinin önüne geçmek isteyen Bakanlık, yayımladığı genelgeyle, atıkların online izlenmesini sağlayacak mavi kart uygulamasını gezi ve spor amaçlı yatlarda zorunlu hale getirdi. Bu amaçla kullanılan gemiler, gelecek yılın sonuna kadar mavi kart uygulamasına geçecek.


Yine aynı tarihe kadar, bu gemilerin bağlandığı balıkçı...