18 / 07 / 2024

yatay konseptli konutlar

yatay konseptli konutlar

Türk insanının özlem duyduğu komşuluk ilişkilerini yeniden canlandıran yatay konseptli projeler, sizlere herkesin birbiriyle tanıdık olduğu, günaydınların, iyi akşamların eksik olmadığı bir yaşam vaat ediyorlar…

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

Türkiye'de konut arzı 10 senedir yatay seyrediyor! Satılık ve kiralık fiyatlar uçuyor!

Türkiye'de konut talebi gün geçtikçe artıyor. Ancak konut arzı neredeyse on senedir yatay seyrediyor. Ruhsat alınıp başlanacak konutların sayısında da birkaç senedir artış yaşanmıyor. İşte ayrıntılar...

Koronavirüs salgını sonrası yatay mimariye ilgi arttı!

Salgın sonrası izole yaşam isteyen vatandaşlar tek katlı konutlar tercih etmeye başlayınca konut tercihleri yeniden şekillendi. Bu dönemde yatay mimariye yönelim arttı. 

İzmir deprem konutlarının ihalesi Mart'ta!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Yatay mimariye göre inşa edilecek deprem konutlarının ihalesi Mart ayında yapılacak. 

Ankara Altındağ'da yatay mimariye uygun konutlar inşa edilecek!

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı yaptığı açıklamada TOKİ ile ortaklaşa yatay mimariye uygun 310 konut inşa edeceklerini söyledi.

Kanal İstanbul'a çevre nüfus ve yatay mimari ayarı!

Kanal İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda değişiklikler yapıldı. Proje çevresinde 500 bin nüfuslu yatay mimarili konutlar dışında yapılaşmaya izin verilmeyecek. İki yakada yeşil koridor yapılacak...

Kentler yatay mimariyle nefes alacak!

Türkiye'de mahalle kültürünü yaşatmak, vatandaşları tabiatla buluşturmak ve kültürel değerleri canlı tutmak amacıyla yatay mimari esaslı, az katlı konutlar üretiliyor.

TOKİ'den Karaman ve Karabük'e yatay mimarili yeni konutlar!

TOKİ tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Karaman ve Karabük’te inşa edilecek konutların ihalesi yapıldı...

TOKİ Maşuk konutlarında teslimler başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk’ta hayata geçirilen az katlı yatay mimari ile yükselen konutlar teslim edilmeye başlandı. 

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye bastı. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” dedi

Gaziemir Sosyal Konutları için düğmeye basıldı!

Palandöken Hakbir İnşaat, Gaziemir Sosyal Konutları için harekete geçti. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, “Projelerimizi yatay büyümeyle geliştiriyoruz” açıklamasında bulundu.

TOKİ ile İstanbul’da yatay mimari dönemi!

TOKİ’nin bayramdan sonra satışa çıkaracağı konutlar, yatay mimariyle inşa edildi. TOKİ Başkanı Ergün Turan, bin 892 konut için 30 binin üzerinde başvuru beklediklerini açıkladı.

yatay konseptli konutlar Haberi

yatay konseptli konutlar

Dikey büyümenin yaşandığı günümüzde yatırımcılar bir taraftan yükseklikte birbirleriyle yarışırken, diğer taraftan da yatay konseptli projeleri ayrıcalık olarak sunuyorlar. Dikey yapılara nazaran daha sıcak ve samimi bir yaşam alanı sunan yatay projeler, herkesin tanıdık olduğu, günaydınların, iyi akşamların eksik olmadığı bir hayat vaat ediyorlar. Yüksek yapılardaki gibi yeşile ve maviye tepeden baktırmayan yatay konseptli projeler, doğa ile aranızdaki tüm sınırları kaldırarak adeta sizi doğanın bir parçası yapıyor. Sakinlerini insana ve doğaya bir adım daha yaklaştıran proler, sundukları zengin sosyal olanakları ile de rezidans konforunda mahalle sıcaklığı sunuyor. 



 


1. Mahalle sıcaklığını rezidans konforuyla birleştiriyor


Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset...