19 / 05 / 2024

yatırım köprüsü

yatırım köprüsü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kamerun’da asfalt yol yapımı ile elmas, altın ve demir madenlerinin işletilmesi için işbirliği önerisini olumlu karşıladı.

Yunanistan 'altın vize' için değişikliğe gidiyor! Yatırım tutarında sınır 800 bin euro olacak!

Yunanistan'da yatırım yapma karşılığında kişilere oturma izni sağlanmasını öngören 'altın vize' için gereken minimum tutarın 800 bin euroya çıkarılacağı söyleniyor. 

Bakan Uraloğlu: 2028'e kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı gerçekleştireceğiz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 2028'e kadar gerçekleştirecekleri projelere ilişkin bilgi verdi. Bakan Uraloğlu 2028 yılına kadar 1006 kilometre yeni otoyol yatırımı yapacaklarını söyledi.

Pera GYO, yatırım holding olarak yapılandırılacak! GYO statüsünden çıkıyor! 

Pera GYO, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı statüsünden çıkıp, yatırım holding şeklinde yeniden yapılandırılacak. Şirket KAP'ta duyurdu. İşte detaylar...

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Yeni yatırım aracı oldu fiyatlar yüzde 150 arttı

PAGEV Başkanı Yavuz Eroğlu sanayi arsalarının fiyatlarının yüzde 150 oranında arttığını belirterek sanayicilerin tesis için yatırım bulamadığını söyledi.

Altına yatırım yapacaklar dikkat! Dev bankadan rekor tahmin

Altına yatırım yapmak isteyenlerin sıklıkla takip ettiği dev Alman bankasından Haziran 2023 yılı için yeni bir tahmin geldi.

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada kripto para yatırımı yaptığını söyledi.

Dev yatırımlara '1915 Çanakkale Köprüsü' vizesi!

Ocak 2017'de ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Çiğdem Toker bugünkü köşe yazısında Çanakkale Köprüsü'nün maliyeti ve yatırımlarını kaleme aldı.

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

Kuzey Kıbrıs’a yatırım yapmanın avantajları nedir?

Kıbrıs, 9 bin 251 kilometrekare alana sahip Akdeniz’in üçüncü büyük adasıdır. Peki Kuzey Kıbrıs’a neden yatırım yapmalısınız? 

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geliyor! 

İNGEDER Başkanı, İnciraltı’nın planlanması halinde İzmir'e 10 milyar dolarlık yatırım geleceğini söyledi. Yeni planlamalarla bölgeye oteller, hastaneler ve kısmı konut alanları inşa edilecek. 

yatırım köprüsü Haberi

yatırım köprüsü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Afrika ülkesi Kamerun’un Devlet Maden Şirketleri CEO’su Jean Gakam, Danışman Joseph Motombi ve Banghem Eyaleti Belediye Başkan Danışmanı DeclanNzella’yı konuk etti. Başkan Sözlü, Kamerun’da asfalt yol yapımı ile elmas, altın ve demir madenlerinin işletilmesi için işbirliği önerisini olumlu karşıladı. Başkan Hüseyin Sözlü, Kamerunlu konukları Jean Gakam, Joseph Motombi ve DeclanNzella’yı makamında misafir ederken, kendisine hediye edilen bu ülkeye özgü el oyması ahşap objeleri ve bronz heykelcikleri kabul etti. Başkan Sözlü, ziyaret anısına Kamerunlu konuklarına plaket ve bozkurt heykelciği armağan etti.


Kamerun Devlet Maden Şirketleri CEO’su Jean Gakam, ülkesinde asfalt yol yapımına ihtiyaç duyulduğunu, bunun için Türkiye ile işbirliği zemini ararken, Adana’yı tercih ettiklerini söyledi. Jean Gakam, ülkesinde asfalt yol yapımı için yeterince hammadde üretimi...