18 / 07 / 2024

yatırım rüzgar enerjisi

yatırım rüzgar enerjisi

(TÜREB) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven: "Rüzgardan elde edilen enerji fazla olduğundan rüzgara arz oluyor. Santral yatırımlarını ülkemizde yaygınlaştırabilirsek bu vatandaşımızın cebine indirim olarak yansıyacaktır."

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar bu tablo karşısında hayrete düşecek! 1 Kasım 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın hafta sonu 2000 dolar geçerken son günlerde 1980 seviyelerinde işlem görüyor. Yükselişe geçen altında rüzgar tersine döndü. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 1 Kasım 2023 canlı a

Altında kasım rüzgarı geliyor! İslam Memiş yatırımcıları uyardı! Bunu yapan batar...

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları 1854 liradan güne başlarken, Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Kasım ayında bunu yapan batar...

SANKO Enerji, rüzgar-güneş hibrit santral yatırımını tamamladı

SANKO Enerji, Karaman’da başlattığı rüzgar ve güneşe dayalı hibrit elektrik santrali yatırımını tamamladığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yatırımcılar çabuk baksın! 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarında rüzgar bugün tersine dönerken, güncel gram, çeyrek, yarım altın fiyatları araştırılıyor. Haftanın son işlem günü altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? 8 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Piyasalarda Mehmet Şimşek rüzgarı! Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs dolar tahminini güncelledi!

Amerikan yatırım bankası Goldman Sachs, seçimin ardından Türk lirasına ilişkin tahminlerini güncelledi. Banka Dolar/TL kurunun 12 ay sonra 28 liraya yükseleceği tahmininde bulundu.

Enerjide 1.5 milyar dolarlık yatırım geliyor! Hedef 45 milyar dolar

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, depolamalı rüzgar ve güneş enerji santrali kurulması için ön lisans sürecinin tamamlandığını belirterek, “İlk etapta 1.5 milyar dolarlık yatırım olacak. Bu rakam katlanarak yükselecek” dedi.

Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga! Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Resmen fırladı!

ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile dolar kuru düşmeye başlarken kıymetli metaller yükselişe geçti. Gümüş fiyatlarında rüzgar değil resmen kasırga yaşanıyor. Gümüş yatırımcıları herkes baksın! Gümüş fiyatları resmen fırladı!

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Her şey sil baştan değişti! 21 Kasım 2022 altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Son haftalarda yükselişe geçen altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü Son dakika güncel altın fiyatlarını takip eden milyonlarca yatırımcı ‘’ gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?’’ Sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 21 Kasım 20

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor 

Gümüş fiyatları dolar endeksindeki geri çekilmenin etkisiyle geçtiğimiz hafta yaşanan sert kayıpları telafi etti. Gümüş fiyatları bir gün içinde yüzde 3 yükseliş kaydetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü.

Gümüş tozu dumana katacak! Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Rüzgar tersine dönüyor

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş için yeni tahminlerini açıkladı. Yaşanan düşüşlerin kalıcı olmayacağını söyleyen Memiş, alım fırsatlarına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı...

Türkiye'nin rüzgar enerjisi sektörü Almanya'da tanıtılacak!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Derneği (TÜREB) tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında rüzgar enerjisi sektörünün çeşitli alanlarında Türkiye'de faaliyet gösteren 30 Türk firması WindEnergy Hamburg konferans ve fuarında tanıtılacak.

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü!  Gümüş yükseliyor! Yatırımcılar acele edin

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Bugün gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Yatırımcılar hemen bakın!

yatırım rüzgar enerjisi Haberi

yatırım rüzgar enerjisi

TÜRKİYE Rüzgar Enerjisi Santral Birliği (TÜREB) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven, rüzgarın bu yıl fazla esmesi ve fazla üretimin sağlanmasından dolayı elektrik fiyatlarının aşağı indiğini duyurdu. Mustafa Serdar Ataseven, "Rüzgardan elde edilen enerji fazla olduğundan rüzgara arz oluyor. Talep de düşük olduğundan, fiyatlar aşağı çekiliyor. Santral yatırımlarını ülkemizde yaygınlaştırabilirsek bu vatandaşımızın cebine indirim olarak yansıyacaktır." dedi. 


"Düzenleme res yatırımlarının önünü tıkar" TÜREB Başkam Ataseven, Eneıji Strateji Belgesine göre yenilenebilir eneıji kaynaklarından 2023 yılında yüzde 30 enerji üretiminin beklendiğini, 20 bin MW Rüzgar enerjisi kullanımının hedeflendiğini vurguladı. Yapılan düzenlemelerin bu hedefle çeliştiğine işaret eden Ataseven, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından çıkarılan yeni yönetmelikle de rüzgar yatırımlarında Türk sanayisinin önü açılmışken, böyle bir düzenlemenin gelmesinin sektörü tıkayacağım belirtti. Ataseven, son yıllarda Türkiye'de RES...