05 / 05 / 2024

yayla kararı resmi gazete

yayla kararı resmi gazete

Bazı Alanların “Yayla Alanı” Olarak İlan Edilmelerine İlişkin Aynı Listede Tarih ve Sayıları Yazılı Bakanlar Kurulu Kararlarında Yer Alan Hükümlerin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Karar 30 Ocak 2021 tarihli 31380 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emeklilere müjdeli haber! Ek zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren ek zam resmi gazetede yayımlandı. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL'den 10 bin TL'ye yükseldi. 

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Deprem bölgesine ilişkin yeni karar Resmi Gazete'de! Tek tek açıklandı! SON DAKİKA!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle afet bölgesi ilan edilen şehirlerde "sanayi alanı" olabilecek yerlerin belirlenmesi ve planlanması ile yerinde inşa edilecek veya güçlendirilecek iş yerlerine ilişkin usul ve esaslar düzenlendi ve Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Arabuluculukta 2024 yılı ücret tarifesi belirlendi! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Özel hukuk uyuşmazlıklarının çözümündeki arabuluculuk faaliyetleri için 2024 yılında yapılacak ödemeye dair asgari ücret tarifesi belli oldu. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı...

Özelleştirme kapsamındaki taşınmazın satışı onaylandı! Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! 

Özelleştirme kapsamında yer alan İstanbul'daki taşınmazın satışına onay verildi. Söz konusu karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Türkiye'nin çeşitli kentlerindeki bazı taşınmazların, bu illerde gerçekleştirilecek yatırımlarımlarından dolayı acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Çiftçiye müjde, destek ödemeleri artırıldı!

Hayvancılık destekleri artırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile hayvancılıkta verimliliği ve sürdürülebilirliği sağlamaya dair birçok destek kaleminde yüzde 100-150 artış oranı uygulanacak.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Türk Yatırım Fonu anlaşması Resmi Gazete’de yayımlandı!

Türk Devletleri Teşkilatı tarafından hayata geçirilecek olan yatırım aracı Türk Yatırım Fonu anlaşmasının kabul edilmesinin uygun bulunduğuna yönelik karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kamu binaları için son dakika kararı! Resmen açıklandı! Enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a yükseltildi!

Cumhurbaşkanlığı kararına göre; bazı kamu binaları için belirlenen enerji tasarruf hedefinin 2030 yılına kadar yüzden 15’ten yüzde 30’a çıkarılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

100 milyon adet yeni para basıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına 100 milyon adet 5 TL değerinde madeni hatıra paralarının basıldığı ve tedavüle verildiği öğrenildi. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Öğrenciler dikkat! Öğrencilere cep telefonu ve internet desteği Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Kasım'da başlıyor!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısı belli oldu. 'Yükseköğretim Öğrencilerine Teknolojik Cihaz ve İnternet Desteği Verilmesine Yönelik Karar' Resmi Gazete'de yayımlandı.

yayla kararı resmi gazete Haberi

yayla kararı resmi gazete

Bazı Alanların “Yayla Alanı” Olarak İlan Edilmelerine İlişkin Aynı Listede Tarih ve Sayıları Yazılı Bakanlar Kurulu Kararlarında Yer Alan Hükümlerin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Karar 30 Ocak 2021 tarihli 31380 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karar Sayısı: 3461

Ekli listede adları belirtilen alanların "yayla alanı" olarak ilan edilmelerine ilişkin listede tarih ve sayıları yazılı Bakanlar Kurulu kararlarında yer alan hükümlerin yürürlükten kaldırılmasına, 6831 Sayılı Orman Kanununun 17 nci maddesi gereğince karar verilmiştir.

Karar için