03 / 05 / 2024

Yazıcılar Proje İnşaat adres 

Yazıcılar Proje İnşaat adres 

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Ev almak isteyenler aman dikkat! Ucuz diye hemen atlamayın, dolandırıcılar avını bekliyor! 

İnternetten ev ilanlarına bakarken ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Çünkü bazı fırsatçılık sahte ilanlarla dolandırıcılık yapıyor. Bunun son örneğine Kütahya'da rastlanıldı. İşte dolandırıcıların yeni oyunu...

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Danışmanlık Mühendislik Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aygün tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

A101'de televizyon, BİM'de yazıcılarda indirim var! 29-30 Eylül'ü kaçırmayın

29 Eylül 2022 tarihinde A101’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında Toshiba markasına ait akıllı televizyonlar, 30 Eylül 2022 tarihinde BİM’de indirimli satılacak aktüel teknoloji ürünleri arasında HP markasına ait yazıcılar var.  

Yazıcılar Proje İnşaat adres  Haberi

Yazıcılar Proje İnşaat adres 

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...