02 / 05 / 2024

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Yazlık evlerde köpük oluştu!

Pandemi sonrasında izole hayatın tercih edilmesiyle yazlık evlere talep arttı. Bu durum sonrasında yazlık evlerin fiyatları da tavan yaptı. Uzmanlar bu fiyatların köpük olduğu görüşünde. 

Yazlık ev alacaklar bu 5 maddeye dikkat!

Home Yapı Kurucu Ortağı Mimar Hasan Aksel Yağcıoğlu, yazlık mimarisiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yağcıoğlu, yazlık evlerin mimari trendlerini ve yazlıklarda en çok tercih edilenleri anlattı...

Yazlık bölgelerde konut fiyatları uçuşa geçti! 

Koronavirüs salgını ile birlikte yazlık bölgelerde evlerin fiyatlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Özellikle Datça, Bodrum ve Kaş’ta konut fiyatlarının değeri yüzde 68'i bulmuş durumda. 

Salgından kaçan Çatalca ve Silivri'de yazlık kiraladı!

Koronavirüsün etkisiyle bu yıl yazlık evlerin kapıları mart ve nisan aylarında açıldı. Salgından korunmak isteyenler Çatalca ve Silivri gibi yazlık bölgelere yönelince, bu ilçelerdeki elektrik tüketiminde yüzde 35’lere varan artış yaşandı.

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Yazlık evler yatırımcısına kazandırdı! 

Son 4 yılda yazlık evlerin fiyatları yüzde 118'e varan oranlarda artış gösterdi. Yazlık fiyatları en çok Antalya Kaş'da arttı.  

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri için öneriler!

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

Yazlık alırken nelere dikkat etmeli?

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yazlık fiyatları da hareketlendi. Yazlık evlerin gözdesi Ege ve Akdeniz kıyılarında yabancıların da sattığı yazlıklarda fiyatlar 100 bin liradan başlıyor.

İzmir Aliağa'daki yazlıklar yıkılacak mı?

İzmir Aliağa Çaltılıdere Mahallesi’nin Köstemkoy mevkiinde bulunan yazlık evlerin sahiplerine, evlerin sit alanı üzerinde kurulu olduğu gerekçesiyle yıkılacağı yönünde Aliağa Belediyesi’nden mektup gönderildi. Ev sahipleri yıkımı durdurmak için Belediye Başkanı Serkan Acar ile görüşme talebinde bulu

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Adana'da 2 kişilik küçük evlerin sayısı 50'ye ulaştı!

Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde hayırseverlerce inşa edilen, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca da Türkiye genelinde uygulanması planlanan 2 kişilik Küçük Evlerin sayısı,50’ye ulaştı.

Remax'tan yazlık ev alacaklara öneriler!

Yaz aylarının gelişi ile birlikte gayrimenkul sektöründe yazlık ev satışları artış gösterdi. RE/MAX Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu.

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri Haberi

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri

Figen Erdağ Demircan ; bu yaz, yazlık evlerinde değişiklik isteyenler için dondurma tonlarında pastel renkler, kobalt mavi ve ışıldayan altın renklerin favori olduğunu ve bu renk tonlarıyla evlerin kolaylıkla yenilenebileceğini ifade etti. Mimar Figen Erdağ Demircan; “Bu tonlardan sevdiğiniz birini seçip örneğin salonunuzda tek bir duvarı boyayabilirsiniz. Özellikle pastel mavi de, kobalt mavi de yazlık evler için son derece iyi tercihler olacaktır.” diye konuştu.

Demircan; hızlı bir şekilde yazlık evlerinde değişiklik yapmak isteyenler için şu önerilerde bulundu;

Bu yazın favori tonlarını aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Pop- art yastıklar, ışıldayan altın rengi bir vazo ya da büyük, kobalt mavisi bir tabak, hemen bulunduğu ortama renk katacaktır.

Bu yaz makrame çok konuşulacak. Seksenlerde okulda öğrendiğimiz makrame 2018 yazının en favori seçeneklerinden. Eğer yapmayı...