16 / 05 / 2024

yelken kuleler

yelken kuleler

DAP Yapı, yelken kuleler olarak anılan Dragos Royal Towers projesinin sosyal tesisiyle, Avrupa Gayrimenkul Ödülü kazandı. Londra'da düzenlenen törende 9 ödül alan DAP Yapı, Dragos Fitness City ile yeni şubelerle yola devam edeceğini belirtti.

Dolar 30 TL'ye doğru yelken açtı! Dolar biriktirenler acilen baksın! 23 Ağustos dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru bugün güne rekor seviye ile başladı. Ekonomi piyasalarında dolar kurundaki yükseliş devam ediyor. Bugün dolar  TL'ye doğru yelken açtı. Dolar biriktirenler acilen baksın. İşte 23 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Yat Ve Yat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cemal Şen ve Murat Gören ortaklığında kuruldu.

Tat Kuleler yıkılacak mı? 'Depreme dayanıklı değil' gerekçesiyle mahkemeye başvuru yapıldı! 

İstanbul’un en merkezi noktasında yıllardır miras davası nedeniyle atıl durumda bulunan Tat Kuleler ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Tat Kuleler yıkılacak mı?

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Kastamonu İkiz Kuleler Sitesi 9.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Konya Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan İkiz Kuleler Sitesi 9 milyon 415 bin 770 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. ..

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zamanı Boroojenı ve Shahrouz Eslamdoust ortaklığında kuruldu. 

Yelken Yönetim Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Yelken Yönetim Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Bodur ve Mehmet Ay ortaklığında kuruldu.

Kastamonu İkiz Kuleler projesi geliyor!

Akif Mimarlık, İkiz Kuleler Projesi ile Kastamonu Merkez'de 296 konut ve 29 dükkandan meydana gelen karma proje yapmaya hazırlanıyor..

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Heafey Group ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi!

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”nın ana sponsorluğunu dünyaca ünlü gayrimenkul şirketi Heafey Group üstlendi.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

Sinpaş Altın Kuleler'in örnek dairesine yoğun ilgi!

Altınoran’da inşa edilen Sinpaş Altın Kuleler, Ankara’ya sunduğu standart üstü yaşam ve örnek dairesiyle yoğun ilgi görüyor. Sinpaş Altın Kuleler, sunduğu görkemli yaşam ile diğer projelerden ayrışıyor.

Mobilya sektörü Afrika ve Uzakdoğu’ya yelken açacak!

Uzun zamandır beklenen navlun desteği sonunda çıkıyor. Navlun teşvikini arkasına alacak olan mobilya sektörü, Afrika ve Uzakdoğu’ya yelken açacak. Türk markaları şimdiden Orta ve Batı Afrika’da mağaza anlaşmaları yapmaya başladı.

yelken kuleler Haberi

yelken kuleler

DAP Yapı, yelken kuleler olarak anılan Dragos Royal Towers projesinin sosyal tesisiyle, Avrupa Gayrimenkul Ödülü kazandı. Londra'da düzenlenen törende 9 ödül alan DAP Yapı, Dragos Fitness City ile yeni şubelerle yola devam edeceğini belirtti. Sadece projede yaşayanların değil bölgenin ve hatta şehrin sağlıklı yaşam konseptiyle buluşacağı bir mekana ev sahipliği yapan Dragos Fitness City'nin, sporun yanında, sağlık, beslenme, bakım, güzellik gibi farklı alanlarda da hizmetler sunduğunu ifade eden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Fitness City'nin VIP bölümünde geleneksel Türk hamamı, buhar odası, sauna ve masaj gibi hizmetler kişiye özel kurgulanıyor. Mekan, tasarımı, görünümü, kullanılan malzemeleri ve işçilik gibi detaylarıyla her anlamda yüksek kalite yansıtıyor. Tesisin Scoop Restaurant'ı ise dekorasyonuyla toplantı ve iş yemeklerinin adresi oluyor" değerlendirmesini yaptı. 


SPOR...