06 / 05 / 2024

yemeksepeti.com kampüs binasını kim tasarladı

yemeksepeti.com kampüs binasını kim tasarladı

Proje tasarımı ve uygulaması Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık tarafından yapılan yemeksepeti.com’un Balmumcu’daki Kampüs Binası çalışanların aidiyet duygusunu güçlendirmek üzere tasarlanmış.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Bilfen Okulları, Ankara Oran'da 3'üncü kampüsünü açacak!

33 yıldır eğitim sektöründe hizmet veren Bilfen Okulları, 2021 yılında kontrollü olarak büyüyor. Bilfen Okulları, Ankara'da bulunan üçüncü kampüsünü Oran'da hizmete açacak.

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Avustralya'da inşaat halindeki üniversite binasının çatısı çöktü!

Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının çatısı çöktü...

Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı!

Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa edilecek olan Beta Kimya AŞ GEBKİM Kampüsü'nün temeli atıldı.

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihalesi yapıldı!

Ankara'da Ulus 100. Yıl Çarşısı binasının yıkım işi ihalesi tamamlandı. İhalenin Belediyenin sosyal medya hesaplarından ve ABB TV'den canlı olarak yayınlandı.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

yemeksepeti.com kampüs binasını kim tasarladı Haberi

yemeksepeti.com kampüs binasını kim tasarladı

Proje tasarımı ve uygulaması Erginoğlu& Çalışlar Mimarlık tarafından yapılan yemeksepeti.com’un Balmumcu’daki Kampüs Binası genç, dinamik bir anlayışın ötesinde çalışanların aidiyet duygusunu güçlendirmek üzere tasarlanmış. 


Online çalışma sisteminin getirisi olan yaş ortalaması kaynaklı ‘genç, dinamik ve eğlenceli’kavramlarının ön planda tutulduğu yemeksepeti.com’un Balmumcu ’da konumlanan Kampüs Binası 5 kat ve 1 bodrum katı olmak üzere 6 kattan oluşuyor. 2.000 m²'lik alana yayılmış olan yemeksepeti.com Kampüs Binası,Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık imzasıyla mevcut yapının üzerinden yapılan değişikliklerle yeniden oluşturulmuş. Özellikle aidiyet duygusunu güçlendirecek ferah ve aydınlık mekanlar yaratmaya odaklanılmış olan yemeksepeti.com kampüsünde canlı renkler algının odak noktası olmakta. 


Dinamizm vurgusu mevcut bina içinde yer alan yük asansörünün her kata çağrılabilen ve farklı katlarda kullanılabilen bir toplantı salonuna dönüştürülmesiyle pekişmiş. Masaj odası, kum torbaları, basketbol ve langırt alanları...