30 / 04 / 2024

yemenli iş insanları İsra Holding

yemenli iş insanları İsra Holding

Yemenli İş İnsanları, İsra Holding’in İsra Holding'in 'V' markarlı projelerine yoğun ilgi gösterdi...

Ucuz uçak bileti kampanyası! Yurt dışına gidecekler dikkat!

Yurt dışına gidecek vatandaşlar gezginler ve iş insanları için ucuza uçak bileti kampanyası başladığı duyuruldu. Biletbayisi, Türk vatandaşlarının vizesiz seyahat edebileceği ülkeler için uygun fiyatı olan uçak bileti fırsatlarını sunmaktadır. Ucuza uçak bileti kampanyası detayları neler?

Rahmi Koç uçağını 42 milyon dolara satışa çıkardı! 

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Rahmi Koç, uçağını satışa çıkardı. Satışa çıkarılan uça için 42 milyon dolar isteniliyor.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

‘Depremzedelere kira yardımı kalıcı konutlara kadar devam etmeli’

Depremin ardından 10 ay geçmesine rağmen deprem bölgesinde sorunlar bitmiyor. Bölgedeki iş insanları maliyetin yüzde 54,9’unu konut hasarı oluşturduğunu ve depremzedelere kira desteğinin kalıcı konutlara kadar devam etmesi gerektiğini söylüyor.

88 genç bir araya gelerek Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım Şirketi’ni kurdu!

İzmir iş dünyasında seneler önce başlayan çok ortaklı şirket sistemine genç iş insanlarından güçlü bir taze kan geldi. İzmir’in önde gelen iş insanlarının genç çocukları, 88 ortak olarak bir araya gelip Genç Girişimciler Gayrimenkul Yatırım A.Ş. isimli bir şirket kurdu.

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi!

Bilim insanlarından köy evleri için 'çelik yapı' önerisi geldi. İTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Abdul Hayır, konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

TİM Başkanı Gültepe’den kur çıkışı! ‘İstediğimiz seviyede değil!’

Kurda denge isteyen ve dövizi dizginlemeye çalışırken, ihracatçıyı vurmamak gerektiğini vurgulayan iş insanları, “Kurlar ihracatçının çok isteği seviyede değil” dedi. İş insanları, maliyetler de katıldığında kurun rekabetçilikte Türkiye’yi pahalı noktaya koyduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar?

Türkiye'nin önde gelen iş insanları arasında yer alan Ersin Akarlılar kimdir? Ersin Akarlılar ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Yabancı turistlerin gözde mekanında büyük arsa satışı! İş insanları bu ihalenin peşinde…

Mülkiyeti belediyeye ait olan ve yabancı turistlerin gözde mekanı olan ilçede arsa satışı yapılacak. İş insanlarının merak ettiği ihalenin detayları belli oldu. İşte ayrıntılar…

Karbondioksit Seviyeleri Tarihin En Yükseği!

Bilim insanları, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki önde gelen araştırma kuruluşlarından elde edilen verilere dayanarak, karbondioksit seviyelerinin tarihin en yüksek noktasına ulaştığını açıkladı. Bu durum, iklim değişikliği açısından endişe verici bir dönüm noktası olarak nitelendiriliyor.

yemenli iş insanları İsra Holding Haberi

yemenli iş insanları İsra Holding

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İsra Holding, ibda çatısı altında faaliyet gösteren Yemenli İş İnsanlarına süren yatırımlarıyla ilgili olarak Workshop etkinliği gerçekleştirdi. Elite World Europe Hotel’ de yapılan etkinliğe yaklaşık 60 Yemenli yatırımcı katılım sağladı.

Gayrimenkul geliştirme,  turizm, kentsel dönüşüm, konut yatırımı ve finans modelleri ile ilgili olarak katılımcılara sunumlar gerçekleştiren İsra Holding yetkilileri; Başakşehir’de inşaatı süren V Mall İstanbul ile Bolu Mudurnu’da hayata geçirilen turizm kompleksi V Orman Resort projelerinin avantajlarını Yemenli yatırımcılara anlattı. Ayrıca ülkemizde hali hazırda yatırımları olan ve yeni yatırım yapmak isteyenlere “Türkiye’de yatırım ve finans modelleri, Türk Ticaret hukuku” başlıkları altında bazı bilgilendirmeler yapıldı.

‘V Mall İstanbul’ ile ‘V Orman Resort’ projelerinin kârlı bir yatırım olduğunu dile getiren Yemenli İş İnsanları, yatırım noktasında projelere...