19 / 05 / 2024

yeni adalar

yeni adalar

İngiltere basınından Daily Mail gazetesi, Dünya'nın dört bir yanında oluşan yepyeni adalarını derledi. Rusya ve Yemen açıklarında yeni adalar bulundu.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Artmahal Adalar satışta! Yeni proje! 

Artmahal Adalar projesinde peşinde indirim ve vade seçenekleriyle satışlar başladı. Peki Artmahal Adalar'da konut fiyatları ne kadar? İşte Artmahal Adalar ile ilgili merak edilenler... 

Kalamış Adalar'la Maltepe'ye 456 yeni konut geliyor!

Kalamış Yapı tarafından hayata geçirilecek Kalamış Adalar projesiyle Maltepe'de 456 yeni konut inşa edilecek. Proje 432 milyon 848 bin TL'ye mal olacak.

Kalamış Adalar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje! 

Kalamış Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe'de yükselen Kalamış Adalar, lansman öncesi fırsatlarla satışa sunuldu. Kalamış Adalar'da 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Vakıf GYO Medyan 35 ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirdiği Tablo Adalar projesini satışa çıkaran Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni projesi için düğmeye bastı.

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

Erdem Gül: Adalar'ı yeniden imar edeceğim!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, yeni dönemde hayata geçirmeyi projelerini açıkladı. Gül, Adalar için yeniden bir imar planı yapacaklarını söyledi.

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Yeni yıla girerken İş GYO sürpriz kampanyaya başladı. Manzara Adalar'da yapılacak peşin alımlara yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Anadolu Hayat Emeklilik merkez ofisi Manzara Adalar'a taşındı!

Anadolu Hayat Emeklilik’in verimli ve modern bir çalışma ortamı sunan, sürdürülebilir ve çevre dostu Leed sertifikalı yeni ofisi, Manzara Adalar Kartal’da 3 Eylül tarihinden itibaren faaliyet göstermeye başladı.

Tual Adalar'da yeni kampanya! 84 ay sıfır faiz! 

Altı blok olarak tasarlanan Tual Adalar Kartal projesinde yüzde 5 peşinat vererek 84 ay sıfır faiz imkanıyla ev sahibi olunabiliyor..

Dağ Mühendislik Tual Adalar yeni fiyat listesi!

Dağ Mühendislik Tual Adalar yeni fiyat listesi 375 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Adalar'ın yeni imar planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nda!

Adalar 1/ 1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı, İstanbul 5 Numaralı Koruma Kurulu’nun önüne geldi. Adalar Belediyesi ve İBB onayladığı planı koruma kurulunun da onaylaması halinde uygulanacak.

İşte dünyanın yeni adaları!

İngiltere basınından Daily Mail gazetesi, Dünya'nın dört bir yanında oluşan yepyeni adalarını derledi. Rusya ve Yemen açıklarında yeni adalar bulundu.

yeni adalar Haberi

yeni adalar

İngiltere basınından Daily Mail gazetesi, Dünya'nın birçok yerinde oluşan yepyeni adaları bir araya getirdi. Rusya açıklarında 2013'te keşfedilen Yaya Adası'nın boyutları 370 metreye 125 metre olarak kayıtlara geçti. Yemen açıkları Nişinoşima Adası ise 1.8 kilometreye, 1.9 kilometrelik boyutlarıyla bu adalar arasındaki en büyüğü oldu. Almanya'nın kuzeyinde de 25 futbol sahası büyüklüğünde bir toprak parçası oluşurken, adaya Kuşadası ismi konuldu.





Yaya Adası (Rusya)