30 / 04 / 2024

yeni akıllı evler

yeni akıllı evler

Yardımcı robotları ve otomatik ev aletleriyle geleceğin evi, uzun zamandır bilim kurgunun temel bir konusu. Teknoloji dünyası bunu gerçeğe dönüştürmeye kararlı. Fakat Akıllı evler için pazar oluşturmak gerekiyor...

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayarda son durum: 48 bin 304 liraya satılan iPhone 14 modeli 24 bin lira olacak

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayar kampanyasında son durum ne? Kampanya nasıl yürütülecek? Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında yeni bir toplantı yapıldı. İşte son detaylar...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Yeni memur maaşıyla alınabilecek akıllı telefonlar listesi! Samsung, Xiaomi, iPhone, Huawei...

Zamlı memur maaşıyla birlikte, 22.017 TL tutarında bir maaş elde edildi. Şimdi bu maaşla hangi akıllı telefonları satın alabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, işte detaylar...

Avrupa Birliği akıllı telefonların pil ömrünü uzatacak!

AB, akıllı telefon ve tabletlerin pil ömürlerini uzatacak ve tamirini kolay hale getirecek yeni kurallar belirledi. Bu kapsamda, AB pazarına sürülen bütün yeni akıllı telefon ve tabletlerin asgari kriterleri karşılaması zorunlu olacak.

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Nokia C22: Giriş seviyesi için yeni bütçe dostu akıllı telefon!

Nokia, bütçe dostu akıllı telefonu C22'yi piyasaya sürdü. Giriş seviyesi pazarı için tasarlanan C22, sadece 97 dolarlık bir fiyatla Android 13 Go Edition ile sunuluyor.

Akıllı telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam geliyor!

Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı aracılığı ile yeni bir karar alındı.  İthal edilen akıllı telefonlarda değişikliğe gidildi. Yeni karar sebebiyle Türkiye’deki akıllı telefon ücretlerine zam uygulanacak.

Katlanabilen akıllı telefon: Honor Magic VS tanıtıldı! 2 Mart 2023 fiyat listesi...

Honor'un ev sahipliğinde düzenlenen bir etkinlikte yeni bir akıllı telefon tanıtıldı. İşte Honor Magic VS özellikleri ve fiyatları...

Son dakika… Akıllı telefonlara devasa zam geliyor! En ucuz telefon 2.500 lira birden artacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme nedeniyle akıllı telefonlara büyük  zam geliyor. Peki zamlı fiyatlar hangi tarihte başlayacak? 

yeni akıllı evler Haberi

yeni akıllı evler


JENNA WORTHAM Yardımcı robotları ve otomatik ev aletleriyle geleceğin evi, uzun zamandır bilim kurgunun temel bir konusu. Teknoloji dünyası bunu gerçeğe dönüştürmeye kararlı. 


Bu hedefe göre bahçe ürünlerinden banyodaki aletlere kadar her şey, kısa süre içinde akıllı telefonun bir tuşuyla kontrol edilecek. Evlerine dönmekte olan insanlar, daha kapıya ayak basmadan güvenlik sistemini devre dışı bırakabilecek, duşu açabilecek ve fırını ısıtmaya başlayabilecek. 


Sıradan nesnelere sensörler yerleştirip onları internete bağlamak -genelde Nesnelerin İnterneti olarak biliniyor- birkaç yıldan beri ilerleyen bir süreç. Ancak Google'ın internete bağlanan ev aletleri üreten Nest şirketini 3 milyar dolara satın alacağına dair bu ayın başında yaptığı açıklama, yeni büyüyen bu pazar için bir tür onay işareti oldu. 


Bir akıllı telefon uygulamasıyla kontrol edilen kilitler üreten August şirketinin CEO'su Jason Johnson,...