04 / 05 / 2024

yeni bitlis valisi kim

yeni bitlis valisi kim

Merkeze alınan Vali Veysel Yurdakul' un yerine İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığı' ndan Bitlis Valiliği'ne atanan Orhan Öztürk, başlatılan ve devam eden projelere ivme kazandırarak sürdüreceklerini söyledi...

1942 yılında kaloriferli evde oturanlar için yeni karar: Apartmanların sıcaklık dereceleri düşürülecek!

1942 yılında İstanbul Valisi Lütfi Kırdar kaloriferli binalarda oturanlar için yeni bir karar aldığını ve bu kararın uygulamaya konulacağını açıklamış. Alınan karara göre apartmanların sıcaklık derecesinin düşürülmesine karar verilmiş. Peki neden?

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ'den o 3 ile 811 yeni konut müjdesi! Tarihler açıklandı! 

TOKİ, Gaziantep, Rize ve Bitlis illerindeki 811 yeni konut için düğmeye bastı. 3 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm detaylar...

TOKİ'den Bitlislilere müjde! O ilçeye 92 yeni konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Bitlis projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Bitlis projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Bitlis Ahlat başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Ahlat 2021 projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

Bitlis'te yıkımlar başlıyor! 

Bitlis’e yapılan projeler ve yatırımlarla ilgili açıklama yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımların bir ay içerisinde başlayacağını dile getirdi. 

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

Bitlis'te okullarda güçlendirme çalışmaları başladı!

Bitlis'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitime verilen arada 9 okul depreme karşı güçlendirildi. 

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 190 yeni konut!

TOKİ Bitlis Beşminare Mahallesi 2 Etap 190 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 20 Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

TOKİ'den Bitlis Beşminare'ye 317 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis İli Merkez İlçesi Beşminare Mahallesi 1. Etap 317 Adet Konut 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 12 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

yeni bitlis valisi kim Haberi

yeni bitlis valisi kim


Merkeze alınan Vali Veysel Yurdakul'un yerine İstanbul Küçükçekmece Kaymakamlığından Bitlis Valiliği'ne atanan Orhan Öztürk, başlatılan ve devam eden projelere ivme kazandırarak sürdüreceklerini söyledi. 


Görevine başlayan Vali Öztürk, Bitlis Valisi olarak Bitlis’te göreve başlamaktan dolayı oldukça memnun olduğunu ifade etti. Kendisinden önce valilik yapan Vali Yurdakul’un yaptığı projeleri artırarak, üstüne koyarak devam ettireceklerini dile getiren Vali Öztürk, "Bizden önceki Valimiz de çok sevdiğimiz bir abimizdir. Kaderde onun yerine gelmek de varmış. Ancak bu bir görev devir teslimidir. Bizden önceki arkadaşlarımızın başlattığı çalışmaları, uygulamaları daha da geliştirerek devam ettireceğiz." dedi. 


“Bitlisli hemşehrilerimizin duasını almak, sıkıntılarını gidermek, kendimiz için istemediklerimizi onlar için istememek, kendimiz için istediklerimizi de onlar için istemekle mümkün olacak.” diyen Vali Öztürk şunları söyledi: “İstanbul'da Eyüp Sultan Hazretlerini herkes bilir. Kardeşi...