17 / 05 / 2024

yeni dünya ticaret merkezi

yeni dünya ticaret merkezi

11 Eylül saldırıları sonucu yıkılan ''ikiz kulelerin'' yerine yapılan yeni Dünya Ticaret Merkezi kompleksinin en yüksek binası ''1 WTC'', inşaatı sürmesine karşın şimdiden Manhattan'ın en görkemli binası haline geldi.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! Konut alım ve satımlarında yeni dönem başlıyor...

Konut almak ya da satmak isteyen vatandaşlar için açıklamalar Ticaret Bakanlığı'ndan geldi. Konut satışlarında yeni düzenlemeye geçildiği kaydedilen herkesin bu kurallara göre satış işlemlerini yapması gerektiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Altyapı Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan İssi ve Deniz Sarıtoprak ortaklığında kuruldu.

Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması: Yeni düzenlemeler geliyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat uygulamalarında yeni düzenlemeler üzerine çalıştıklarını söyledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat açıkladı! Konut ve araba satışında yeni dönem 1 Kasım'da resmen başlıyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat konut ve araba satışında yeni dönemin 1 Kasım'dan itibaren başlayacağının bilgisini verdi. 

TOKİ'den o ile 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi geliyor! 876.2 milyon TL'ye mal olacak! 

TOKİ, Mersin Mezitli'de 962 yeni konut ve 12 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek. Projenin maliyeti 876.2 milyon TL olarak açıklandı. İşte projede yer alacak konut tipleri...

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Dünya Altın Konseyi’nden tüm hesapları alt üst edecek yeni tahmin!

Dünya Altın Konseyi’nden kritik bir açıklama geldi. “Altın fiyatlarının 1.900 doların altına düşme ihtimalini ortaya çıkaracak ters rüzgârlar esmeyi sürdürecek” yorumunda bulunan uzmanlar, 100 dolarlık gerilemede bile piyasanın hâlâ sağlıklı olduğunu ifade etti.

Borsa İstanbul 5.730 zirvesini aşacak mı? Ekonomide yeni dönem BİST 100 endeksini nasıl etkiler? Yatırımcılar dikkat! 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Soner Kuru, bugünkü köşesinde ekonomide yeni dönemin borsaya olan etkilerini kaleme aldı. Peki Borsa İstanbul 5.730 zirvesini aşacak mı? 

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

'Sıfır araç yok' diyenler yandı! Araç satışlarında yeni düzenleme resmen açıklandı!

Sıfır araç alırken  milyonlarca vatandaşın yaşadığı sorunlar üzerine Ticaret Bakanlığı harekete geçti. 'Sıfır araç yok' diyenler yandı! İşte araç satışlarında yeni düzenleme...

Dünya Bankası'nın 14. Başkanı Ajay Banga oldu!

Dünya Bankası İcra Direktörleri Kurulu, ABD'nin adayı Ajay Banga'yı bankanın yeni başkanı olarak seçti.

Togg yeni yol haritası belli oldu! Dünya pazarına çıkıyor! Yerli otomobil Avrupa'da fırtına gibi esecek!

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, dünya pazarına çıkıyor. Togg 2024 yılı itibarıyla Avrupa'da da boy gösterecek. İşte detaylar...

yeni dünya ticaret merkezi Haberi

yeni dünya ticaret merkezi


    

     Bittiğinde kentin en yüksek gökdeleni haline gelecek binanın, daha 60 katı tamamlanmasına ve inşaatı devam etmesine rağmen, şimdiden Wall Street'in en ihtişamlı gökdeleni oldu.  Yeni Dünya Ticaret Merkezi kompleksinin en görkemli şekilde tasarlanan ''1 WTC'' binası, 90 katlı olacak. 

     Yapımına 2002 yılında başlanan ve 2014 yılında tamamlanması beklenen 1 WTC, Manhattan manzarasında da kendini açıkça belli ediyor. 

     İkiz kulelerin'' yerine yapılan yeni Dünya Ticaret Merkezi kompleksi -60 katı tamamlanan 90 katlı ''1 WTC'' binası şimdiden Manhattan'ın en ihtişamlı binası haline...