18 / 05 / 2024

yeni edirne valisi Dursun Ali Şahin

yeni edirne valisi Dursun Ali Şahin

23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan vali atama kararına göre, Merkez Valisi Dursun Ali Şahin Edirne Valiliği'ne atandı. Peki Dursun Ali Şahin kimdir? İşte Dursun Ali Şahin..

TOKİ Edirne projesi için yeni ihale tarihi belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri uygun ödeme koşulları ile konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne projesinin de yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ'den Edirne'ye 449 konutluk iki yeni proje geliyor! İhalesi bugün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Edirne'de iki yeni proje inşa edilecek. Merakla beklenen projelerin ihalesi bugün yapılacak. 

545 yıllık tek yalı camisi yenileniyor! Edirne'de tarihi restorasyon başladı!

Edirne'de 545 yıllık tek yalı camisi olan tarihi Kasımpaşa Camiisi definecilerin kazıları sonucunda büyük tahribat görmüştü. Edirne Valisi Yunus Sezer, caminin restorasyon çalışmalarına başlandığını açıkladı. 

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde! 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu!

TOKİ Edirne 2023 projesini bekleyenlere müjde... 131 konutluk yeni proje için tarih beli oldu...İşte detaylar...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Edirne projesi için Mart 2023 müjdesi geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Edirne 2023 projesi detayları...

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

TOKİ'den Edirne Lalapaşa'ya 90 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Edirne Lalapaşa'da 90 yeni konut inşa edecek.

Edirne Saksağan köyündeki camiye 70 yıl sonra minare yapıldı!

Edirne Valisi Ekrem Canalp'in Lalapaşa ilçesi Saksağan köyünü ziyaretinde vatandaşların isteği üzerine verdiği talimatla köy camisine 70 sene sonra minare inşa edilmesi köylüleri memnun etti.

Kilis Valisi Recep Soytürk hastane inşaatını inceledi! 

Kilis Valisi Recep Soytürk yeni hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vali Sotürk, Oylum Höyük ve müze olarak dizayn edilecek Tarihi Sabunhane binasında incelemelerde bulundu. 

Azra Akın Edirne'ye yerleşti! Çiftlikte yeni yaşam!

Kasım'da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın, Edirne’de bir çiftlikte yaşıyor. Eski manken, hafta sonu oğluyla iki buzağıyı ziyaret etti. 

Yeni Zigana Tüneli'nin yüzde 60'ı tamam!

Yeni Zigana Tüneli'ndeki çalışmalarda yüzde 60 seviyesine yaklaşıldı.  Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, çalışmaları yerinde inceledi...

Kentsel dönüşümde yeni bir süreç başlatılacak!

İstanbul Valisi Yerlikaya, "İnşallah el birliği yaparak İstanbulumuzda Kartal'daki bu mahalleden başlayan tıpkı Cumhurbaşkanımızın 'Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, buradan çıkarmamız gereken önemli dersler var' cümlesinde olduğu gibi dönüşümde buradan yeni bir süreç başlatılacak" dedi.

yeni edirne valisi Dursun Ali Şahin Haberi

yeni edirne valisi Dursun Ali Şahin

Dursun Ali Şahin kimdir?

Dursun Ali Şahin 1950 yılı Akçakoca- Düzce doğumlu. Hukuk fakültesini bitirmesinin ardından çeşitli ilçelerde kaymakamlık görevinde bulunan Dursun Ali Şahin, 1992-1997 tarihleri arasında Ankara Vali yardımcılığı yaptı. 


1999 yılındaki depremin ardından, Afet Bölge Valiliği Vali Yardımcılığı görevini de yürüttü.


Kartal ve Bakırköy kaymakamlıkları yaptı. 11 yıl sonra aynı gün Gölcük Kaymakamlığı görevine atandı. Ancak henüz Gölcük'te göreve başlamadan Bakanlar Kurulu’nca 18 Ağustos 2010 tarihinde alınan karar uyarınca Yalova Valiliğine atandı. 


Ocak 2011'de Danıştay kararıyla önceki valinin makamına dönmesiyle merkeze çekildi ve 13 Mart 2011 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan valiler kararnamesi sonucu Giresun Valisi oldu. 3 Ağustos 2013 tarihinde Giresun Valiliğinden sonra Ankara da merkez Valisi olarak görevini...