29 / 04 / 2024

Yeni evli çiftler nereden ev alıyor

Yeni evli çiftler nereden ev alıyor

Yeni evli çiftlerin Bahçelievler, Pendik, Ümraniye ve Küçükçekmece bölgelerinde ev arayışı yoğunlaştı. Zam beklentisi içinde olan vatandaşın kiralık ev arayışı yüzde 25 artış gösterdi.

İBB'den yeni evlenen çiftler için evlilik desteğine zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yeni evlenen çiftlere verdiği “Evlilik Desteği”ni yüzde 115 yükselterek 7 bin Türk Lirası’ndan 15 bin Türk Lirası'na çıkardığını duyurdu. Buna göre, İBB “Evlilik Desteği”ne başvuru nasıl yapılır?

Yeni evlenenlere verilecek faizsiz kredide asgari ücret detayı! Bu limiti geçmeyecek!

Yeni evli çiftlere verilmesi planlanan faizsiz kredi ile ilgili ayrıntılar aylardır merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Aile ve Gençlik Bankası'na ilişkin ayrıntıları ortaya çıkarken, yeni evleneceklere verilen faizsiz kredide asgari ücret detayı dikkatleri çekti.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Yeni evlenen çiftlere faizsiz kredi verilecek! Şartlar belli oldu! Hemen bakın

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni evlenen çiftler için faiz kredi fırsatı sunacaklarını açıkladı. Dünkü Kabine sonrası detaylar belli olmaya başladı. Peki evlilik kredisi ne kadar, başvuru şartları ne? Hemen başvurun! İşte evlilik kredisi ile ilgili ayrıntılar...

150 bin TL'lik evlilik kredisinde detaylar açıklandı! Beklenen haber sonunda geldi! Hemen bakın!

Yeni evli çiftler için devlet tarafından sıfır faizli ve uzun vadeli evlilik kredisi hakkında detaylar açıklanmaya başladı. İşte ayrıntılar...

40’tan fazla ek program seçeneği sunan Hoover NDEH9A2TCBEXS-17 kurutma makinesinin fiyatı belli oldu!

Yeni evlenecek çiftler ve evine kurutma makinesi almak isteyenler için Hoover’dan dev bir haber geldi. Hoover, son teknolojik özelliklerle donattığı kurutma makinesini satışa çıkardı.

Yeni evlenecek çiftlere müjde! Başvurular resmen başladı! Şartlar tek tek açıklandı!

Akbank’tan yeni evlenecek çiftlere kredi müjdesi geldi. Akbank’ın yeni evlenecek çiftler için vereceği 3 ay ertelemeli kredi başvurusu resmen başladı.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Siemens iQ300 Solo Bulaşık Makinesi cazip fiyatıyla satışa sunuldu! Fiyatını görenler hayret ediyor!

Siemens, iQ300 Solo Bulaşık Makinesi’ni yeni evlenecekler çiftler ve bulaşık makinesi almak isteyen tüketiciler için satışa sundu. Peki, bu bulaşık makinesinin teknik özellikleri, detayları nedir? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ziraat Bankası'ndan evlenecek çiftlere 500 TL hediye! Hediyeyi almak için detaylar!

Yeni evlenecek çiftler için Ziraat Bankası bir kampanya düzenledi. Banka o tutarı harcayanlara 500 TL hediye verecek. İşte tüm detaylar…

Evlenecek kızlara müjde! Devlet çeyiz için destek verecek!

Yaz döneminin başlaması ile birlikte evlilik hazırlıkları için adım atan çiftler ödemelerde zorlanıyor. Devlet çeyiz ve tazminat desteği sunacak. Yeni evlenen çiftler adına verilecek çeyiz ve tazminat desteği adına bazı koşullar bulunuyor. İşte tüm detaylar…

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

Yeni evli çiftler nereden ev alıyor Haberi

Yeni evli çiftler nereden ev alıyor

Konut fiyatlarının sonbahar  zammından etkileneceği düşünülürken kiralık ev arayışları hız kazandı. Türkiye'de konut fiyatlarına sonbahardan itibaren zam beklentisi kiralık daire arayışlarını mayısta, bir önceki aya göre yüzde 24 artırdı. 



Mayıs ayında en çok kiralık daire aranan ilçeler  Emlakjet verilerine göre, Bahçelievler, Beylikdüzü, Pendik, Şişli ve Ümraniye olarak sıralandı. Nisan ayına göre en çok artış yaşanan ilçeler ise Arnavulköy, Tuzla, Bayrampaşa, Küçükçekmece ve Sultanbeyli olarak yer aldı. 



Bu ilçeler arasında yeni çiftlerin kiralık konut aramasında yoğunlaştığı bölgeler olarak Bahçelievler, Pendik, Ümraniye ve Küçükçekmece dikkati çekti. Metro, metrobüs ve Marmaray hatlarının yaygınlaşması ve merkeze göre daha makul fiyatlar nedeniyle yeni evli çiftlerin Pendik'ten Esenyurt'a kadar farklı lokasyona eskiye göre daha çok yöneldiği belirtildi. 


Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, konuya ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:...