05 / 05 / 2024

yeni hastane inşaatları

yeni hastane inşaatları

Her ihtiyaca uygun olarak ürettiği ürün ve çözümleriyle Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmayı sürdüren İzocam, son dönem içerisinde inşaatına hızla başlanan yeni hastanelerin yalıtımında da tercih ediliyor.

Tamamlanamayan hastane inşaatları mecliste konu oldu!

Süresi içinde tamamlanamayan hastane inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Avrupa Yakası yeni hastane projeleri 2014!

Avrupa Yakası yeni hastane projelerini mercek altına aldık. Çok sayıda inşaatın devam ettiği yakada birçok dev hastane projesi de yolda. İşte tüm detayları ile Avrupa Yakası yeni hastane projeleri…

1940 yılında İstanbul'daki inşaatlar için yeni plan hazırlanmış!

1940 yılında İstanbul'un arkeolojik haritasının yapılması için yeni plan hazırlanmış. İstanbul'un her semtine yapılacak yeni inşaatlar için kriterler belirlenmiş.

Tarla ve orman alanlarındaki inşaatlar isyan ettirdi! Gelecek nesiller kimin umurunda!

İnşaat firmaları, her geçen gün yeni projelere imza atmaya devam ediyor. Konut maliyetlerindeki artışa rağmen yapılan inşaatlar kimi zaman bir tarla üzerinde kimi zaman da ormanlık alanlarda yükseliyor. Çoğu vatandaş ise bu durumdan oldukça şikayetçi. İşte vatandaşın o isyanına bir örnek...

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Avrupa’da konut krizi derinleşiyor: Yeni konut inşaatlarında sert düşüş!

Avrupa'da yükselen inşaat maliyetlerinin etkisiyle yeni evlerin inşa edilme oranı düştü. Buna bağlı olarak konut kira fiyatları arttı.

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Yeni bina inşaatlarına şok düzenleme! Resmen değişiyor!

Yeni bina inşaatlarında yeni düzenleme kapıda. Bakanlık tarafından açıklanan ‘Yeşil sertifika’ projesiyle bina inşaatlarında kriterler değişecek. İşte ayrıntılar...

AB'den İsrail hükümetine yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı!

Avrupa Birliği (AB), İsrail hükümetine Filistin'deki yeni yerleşim inşaatlarını durdurma çağrısı yaptı.

İzmir'de gökdelen inşaatları tam gaz!

İzmir, kamuoyunda zaman zaman yüksek binaların inşaatlarına ilişkin tartışmalarla gündeme geliyor. İzmir'de yer alan gökdelenlerin ve yeni süreçte hayata geçirilmesi planlananların listesi merak ediliyor. İşte İzmir2in gökdelenleri...

Yeni konut inşaatları hızlanacak! 

Koronavirüs salgını sonrasında inşaat sektöründe normalleşme başladı. Stokların erimeye başladığını söyleyen sektör temsilcileri yeni konut inşaatlarının başlayacağını dile getirdi. 

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatında son durum ne?

Samsun Tekkeköy'deki hastane inşaatının temeli 3 Mart 2019'da atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanenin 600 günde tamamlanacağını açıklamıştı. Ancak hastanenin inşaatının yeni başladığı öğrenildi.

Bodrum'da inşaatlar hızlandı!

Bodrum'da koronavirüs salgını ev kiralarını uçurdu. Bodrum'da merkez dışında ise yeni inşaatlar hız kesmiyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatların hepsinin imar planında yer aldığını söyledi.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

yeni hastane inşaatları Haberi

yeni hastane inşaatları

Türkiye’nin enönemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sağlayan ve yalıtım ürünleri temin eden İzocam son olarak koronavirüs sürecinde yapımına başlanan İstanbul AtatürkHavalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve Ankara KeçiörenAtatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ekbinasına ürün sağlıyor.

Ekonominin geleceği için iş yaşamını sürdürmesi, ürün ve hizmetlerin devamlılığının güvenlibir şekilde sağlanmasının büyük rol oynayan İzocam, bu süreç içerisinde üzerine düşen sorumluluklara sahip oluyor. Sektör öncüsü bir marka olarak, sağlık açısından gereken önlemleri en üst seviyede tutarak üretim ve ticari faaliyetlerini sürdürüyor. Üretim programıyla stoklarını inşaat sektörünün ve piyasanın durumuna göre gerçekleşiyor.

Halen inşaatı süren İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesinde İzocam Bayisi Arken Yapı Mimarlığın temin ettiği, eğimi yüzde 10’dan yüksek çatılarda kullanılmak için tasarlanan yüksek yangın dayanımı, ısı, ses ve suyalıtımı için...