04 / 05 / 2024

yeni havalimanı yürüyen merdiveni

yeni havalimanı yürüyen merdiveni

İsviçre Merkezli yürüyen merdiven ve asansör üreticisi Schindler, Yeni Havalimanı’nın yürüyen merdiven ve asansör tedariğini sağlayacak.

Konut alımında yeni dönem! Düzenleme 1 Kasım'da yürürlüğe giriyor! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sahte ilanlara karşı emlak ve otomotiv sektöründe yeni dönemin 1 Kasım'da yürürlüğe gireceğini belirtti. Yeni düzenleme ile sahte ilanların önü kesilecek. 

Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi!

Arabası olan milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren trafik sigortasında yeni karar resmen yürürlüğe girdi. Bundan sonra Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, zorunlu trafik sigorta prim teklifi alamayanların azami prim tutarlarına karar verecek.

Tahıl anlaşması için temaslar tam gaz! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni ayda yükseldi mi? 

Tahıl Koridoru'nda sürenin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni ayda yükseldi mi? İşte 6 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Yatırımcılar dikkat! Borsa yeni haftaya yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni haftaya yüzde 0,69 artışla 4.532,60 puandan başladı.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

İzmir'de ikinci havalimanı yapılması için yürütülen çalışmalar mecliste!

İzmir'in kuzey bölgelerinin ihtiyacına yönelik olarak ikinci bir havalimanı yapılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Kıbrıs'ın yeni imar planı yürürlüğe girmeyecek!

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar, Gazimağusa, İskele, Yeni Boğaziçi İmar Planı Yasası’nı yasal sürecin doğru işletilmemesi, Plan üzerindeki teknik tartışmaların hala devam etmesi nedeniyle planın yürürlüğe girmeyeceğini açıkladı.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

yeni havalimanı yürüyen merdiveni Haberi

yeni havalimanı yürüyen merdiveni

 İsviçre merkezli yürüyen merpen ve asansör üreticisi Schindler, Yeni Havalimanı'nın 648 parçadan oluşan yürüyen merpen ve asansör tedariğini sağlayacak. Schindler Group Direktörü Thomas Oetterli, "Yenilikçi teknolojimizi aktaracağımız İstanbul'un yeni havalimanı işbirliğinden dolayı çok gururlu ve heyecanlıyız" dedi. Schindler, Yeni Havalimanı'nın yapımı süresince 306 asansör, 159 yürüyen merpen ve 183 yürüyüş yolu kuracak. Bu büyük anlaşmanın Schindler'in nisanda açıkladığı kârlılığı daha da yükseltmesi bekleniyor. Şirketin geçen yılın ilk çeyreğine göre bu yıl ilk çeyrekteki kârı yüzde 8.3 artıp 182 milyon franka (550 milyon lira) ulaştı. Schindler 2010'da, İsviçre'de bulunan, Türkiye'nin de bağlı olduğu Kuzey Afrika-Yakın Doğu merkezini Türkiye'ye taşımıştı. Schindler yetkilileri üretim konusuna da sıcak baktıklarını...