18 / 05 / 2024

Yeni havalimanının alt yapısı

Yeni havalimanının alt yapısı

Honeywell Türkiye ve Orta Asya Başkanı Geniş, 'Türkiye, yeni altyapılar geliştirilirken doğru teknolojinin kullanılmasıyla küresel havacılık sektöründe kapasitesi en yüksek ve en karlı pazarlardan biri olmaya devam edecek' diyor.

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Altında yeni rekor sinyali geldi! Altın Uzmanı Senol Kaan kademe kademe açıkladı! Herkes bu rakamlara odaklandı!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte yeni bombasını patlattı! Elinde gümüş olanlar çok acil harekete geçin! Son dakika gümüş fiyatları 21 Şubat 2023...

Gram altın için yeni rota belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş kesin net konuştu! Sakın altın borcu yapmayın

Altın Kahini İslam Memiş, gram altın için yeni rotayı açıklayarak yatırımcılara ''sakın altın borcu yapmayın'' diyerek vatandaşları uyardı.

Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023...

Altın fiyatları yeni yılın ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları yeni ayın rüzgarına kapıldı! Tüm zamanların en yüksek rakamı az evvel göründü! 1 Ocak 2023 altın fiyatları...

Gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları durmayın bakın!

Altın ile birlikte rekor denemeleri yapan gümüş için ''yeni rekorlar yolda'' diyen Altın Kahini İslam Memiş rakam verdi. Gümüş yatırımcıları durmayın bakın! İşte son dakika gümüş gelişmesi...

Altın fiyatlarında yeni gelişme! Gram altın, ons altın, çeyrek altın...

Enflasyon ortamında güvenli liman olarak en çok tercih edilen yatırım aracı olan altın için Hollandalı ve Kanadalı dev banka yeni tahmin yaptı. Uzmanlar altın fiyatları için 2022 ve 2023 tahminlerini duyurdu.

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini geldi! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Ercan Havalimanı'nın yeni terminali ne zaman açılacak?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersan Saner, inşaat sürecinin hız kesmeden devam ettiği Ercan Havalimanı'nın yeni terminalinin açılış tarihini açıkladı.

Azerbaycan Zengilan'da yeni havalimanının temeli atıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Zengilan'da yeni havalimanının temelini attı. 

Tokat'ta yeni havalimanı inşaatının yüzde 85'i bitti!

Tokat'a inşa edilen yeni havalimanın yüzde 85'i tamamlandı. Alanda devam eden çalışmalar havadan görüntülendi. 

Çukurova Havalimanı'nın maliyeti ne kadar?

İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, Çukurova Havalimanı için yıllık 12 milyon yolcu garantisi verileceğini söyleyerek, "Bu filmi Zafer Havalimanı’nda gördük" dedi. Çulhaoğlu, “Yeni havalimanının maliyeti 500 milyon Euro'dan aşağı olmayacak" diye konuştu.

Tokat Yeni Havalimanı'nın yüzde 82'si tamam!

Tokat'ta yapımı devam eden yeni havalimanı inşaatının yüzde 82'si tamamlandı. Pojede yapılan çalışmalar da havadan görüntülendi.

Yeni havalimanının alt yapısı Haberi

Yeni havalimanının alt yapısı

Teknoloji ve imalat konularında Fortune 100 şirketleri arasında yer alan Honeywell, havacılık hizmetleri alanında da küresel oyuncular arasında yer alıyor. Honeywell geçtiğimiz günlerde Türkiye genelinde havayolu yolcularına yönelik bir anket çalışması gerçekleştirdi. Anket, bu yılın başında Türkiye’de yaşı 18 ve üzeri olan ve son 12 ay içerisinde en az bir kez uçuş yapmış olan bin kişi üzerinde uygulandı. Anket kapsamında Türkiye’de uçak seyahati yapan yolcuların havayolu terminallerinden ve şirketlerinden beklentileri ile çevre ve sürdürülebilirlik konularında beklentileri sorgulandı. Anketin detaylarını Honeywell Türkiye ve Orta Asya Başkanı Orhan Geniş’e sorduk. Geniş, bu anket ile yolcuların seyahat ederken teknolojiyi nasıl kullandıklarını; satın alma kararı verirken nelere baktıklarını belirlemek istediklerini söylüyor. Geniş, “Elde edilen bilgiler sadece bizim check-in’den bagaj teslime kadar uçuşun her...