02 / 05 / 2024

yeni istanbul tanıtım filmi

yeni istanbul tanıtım filmi

Eski İstanbul'un sıkıntılarını azaltmak amacıyla Karadeniz'de İstanbul Boğazı'nın kıyısında 74 kilometre alanda kurulacak olan Yeni İstanbul projesinin tanıtım filmi hazırlandı...

Otokar, 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi

Otokar, üretimine başladığı alternatif yakıtlı ve otonom sürüşe sahip olan 3 yeni otobüsünün tanıtımını gerçekleştirdi. Otokar, elektrikli yeni modeller e-Kent ve e-Territo'nun yanı sıra otonom sürüşe sahip e-Centro'nun tanıtımını yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

Türk fındığı için tanıtım atağı! Hedefte 15 yeni ülke var!

Dünyada kalitesiyle birinci sırada yer alan Türk fındığı için yeni bir tanıtım atağının startı verildi. Buna göre, hazırlanan  Giresun Ticaret Borsasınca hazırlanan Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) projesi kapsamında hedef pazarlar arasına 15 yeni ülkeyi dahil etme

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Babacan Premium’un yeni kampanyası tanıtıldı!

Babacan Premium’un reklam yüzleri Pascal Nouma ve Kadir Çöpdemir, projenin günde 99 TL’den başlayan sabit taksitlerle ev sahibi olma imkanı veren yeni kampanyasının tanıtım toplantısında bir araya geldi.

İZKA’nın yeni destek paketinin tanıtımı yapıldı!

İZKA’nın yeni destek paketinin tanıtımı, Torbalı Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasında gerçekleştirildi. İZKA, çevreci ve mesleki eğitim projelerine toplamda 30 milyon TL destek veriyor.

Sinpaş Marina Ankara tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, yeni Marina Ankara Tanıtım Ofisi 15 Kasım tarihinde açıldı. Ofiste 600 kişinin hazırladığı mega maket bulunuyor.

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

yeni istanbul tanıtım filmi Haberi

yeni istanbul tanıtım filmi


Arnavutköy, Yeniköy bölgelerini de içerisinde alacak olan Yeni İstanbul projesinin tanıtım filmi hazırlandı. 74 kilometre alanda kurulacak olan Yeni İstanbul projesi İstanbul Konut A.Ş'ye Michigan Üniversitesi Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı tarafından yapıldı.


2 milyon 600 bin metrekare ikamet alanının olacağı Yeni İstanbul projesinde 10 milyon 150 bin metrekare ofis alanı, 1 milyon 475 bin metrekare ticari alanı bulunuyor. Nüfus dağılımının dengelenmesi ile İstanbul'un problemlerini hafifletmek amacıyla kurulacak olan Yeni İstanbul projesi Karadeniz'de İstanbul Boğazı'nın kıyısında yer alacak.


Yeni İstanbul projesi Merkezi İş Alanı Bölgesi, Sahil Bölgesi ve Göl Bölgesi olmak üzere 3 ana bölge olarak tasarlandı. Tüm ticari tesislerin, lüks otel alanlarının, teknoloji merkezlerinin ve global şirket ofislerinin yer alacağı Merkezi İş Alanı Bölgesi ile Yeni İstanbul, uluslararası yatırımları çeken...