02 / 05 / 2024

Yeni Karesi daire fiyatları ne kadar

Yeni Karesi daire fiyatları ne kadar

Yeni Karesi Balıkesir Konutları ulaşım bilgilerine göre proje, Balıkesir Belediyesi'ne 3,5 kilometre mesafede ve Edremit çevreyolu üzerinde bulunuyor. Proje 2 bin 400 adet daireden meydana geliyor.

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan son dakika açıklaması geldi. Yeni şehirlerin detayları peş peşe açıklandı! Altı dükkan, üstü daire dönemi bitiyor! 

Ukrayna'da yeni binalarda daire fiyatları değişti!

Ukrayna'da son 10 yıl içerisinde yeni yapılan binalarda daire fiyatları gittikçe artıyor. LUN portalı kurucu ortağı Andrey Mima son 10 senelik daire fiyatlarının verilerini paylaştı. 

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın teslimi yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Karesi Konutları'nda ilk etap teslimi gerçekleşti.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın anahtar teslimi 31 Ocak'ta!

Balıkesir'de hayata geçen Yeni Karesi Konutları için geri sayım başladı. Projede anahtar teslimi 31 Ocak'ta yapılacak.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın yüzde 98'i tamamlandı!

Balıkesir'de hayata geçirilen 505 dairelik Yeni Karesi Konutları'nda sona gelindi. Proje inşaatının yüzde 98'i tamamlandı.

Balıkesir Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALTOK A.Ş. tarafından modern, güvenilir ve ekonomik nitelikli konutlar üretmek için 2016'da temeli atılan ve 10 Ekim 2018'de yapımı durdurulan Yeni Karesi Konutları'nın inşaatı yeniden başlıyor.

Konut alacak vatandaşlar dikkat!

TÜİK verilerine göre bina inşaat maliyetleri yüzde 21 artarken, inşaat malzemeleri yüzde 20, işçilik masrafları yüzde 26 artış gösterdi. Yeni bina daire izinleri yüzde 66 düştü. Fiyatlar artmadan önce konut alacak vatandaşın aceleci olması gerekiyor.

Sanal icra dairesi uygulaması geliyor!

Yargı Reformu Stratejisine göre, icra ve iflas dairelerinin yönetim, personel ve teşkilat yapısını düzenleyen müstakil bir mevzuat hazırlanıyor.Bu kapsamda yeni icra daire modeli yangınlaştırılarak, sanal icra dairesi uygulamasına başlanacak. 

Zeynep Eronat Almanya'dan 800 bin TL'ye ev aldı!

Usta oyuncu Zeynep Eronat, 800 bin TL'ye Almanya'dan yeni bir daire aldı. Bu şehirde olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Eronat,  İstanbul-Almanya arasında mekik dokumaktan kurtuldu. 

Yeni Karesi Konutları fiyat 2018!

Yeni Karesi Konutları fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı projede 24 blokta toplamda 1.334 daire bulunuyor. 

Yeni Karesi Konutları ödeme planı!

Yeni Karesi Konutları ödeme planı hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  2+1 ile 4+1 arasında daire tiplerine yer verilen projede 26 farklı daire tipi bulunuyor. 

Yeni Karesi Konutları ödemeleri!

Yeni Karesi Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede 26 farklı tip daire seçenekleri sunuluyor. 

Yeni Karesi daire fiyatları ne kadar Haberi

Yeni Karesi daire fiyatları ne kadar

Baltok güvencesiyle hayata geçirilen Balıkesir Yeni Karesi Evleri 245 bin 750 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Yeni Karesi Balıkesir Konutları ulaşım bilgileri kapsamında projenin, Balıkesir Belediyesi'ne 3,5 kilometre mesafede, Edremit çevreyolu üzerinde yer aldığını söyleyebiliriz. 


Balıkesir Yeni Karesi'de 2+1 ev fiyatları 125 bin 500 TL, 3+1 ev fiyatları 157 bin 500 TL, 4+1 ev fiyatları ise 297 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede bloklar maksimum 15 katlı olarak tasarlandı. 


Balıkesir Belediyesi tarafından inşa edilen Yeni Karesi Evleri'nde toplam 2 bin 400 adet konut mevcut. Projede tenis kortu, yaya ve bisiklet yolları, basketbol sahası, park ve açık spor alanları gibi sosyal yaşam alanlarına da yer veriliyor. 


Web: