23 / 07 / 2024

yeni kripto para borsaları

yeni kripto para borsaları

Blok zincir platformu şeklinde hizmet veren ve uzun süredir aralarında dijital ödeme sistemi Paypal'ın kurucusu Peter Thiel, Alan Howard ve Lois Bacon'un da yer aldığı milyarder yatırımcıların destek verdiği Block.one kripto para borsası kurma kararı verdi.

Kripto para yatırımcılarına Mehmet Şimşek’ten kötü haber!

Yeni hükümette Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve gelen Mehmet Şimşek, kripto para yatırımcılarını üzecek. Şimşek'in kripto paraya yönelik söyledikleri yeniden gündem oldu.

ChatGPT'nin kurucusu yeni bir kripto para birimini tanıtacak

OpenAI CEO'su (ChatGPT'nin yaratıcısı) Sam Altman, WorldCoin adlı bir kripto para birimini tanıtıyor. Yüksek profilli risk sermayesi yatırımcılarından 100 milyon dolar topladıkları ve cep telefonunuza indirebileceğiniz bir World App kripto cüzdanı çıkardıkları bildirildi. 

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!

Kripto para piyasasında yeni bir anlaşma haberi geldi. Kripto para madencilik şirketinden 38 milyon dolarlık anlaşma haberi kripto borsasına bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Rusya'dan kripto para atağı! İran ile ortaklaşa yapacaklar

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası ABD'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırım Rusya ve İran arasında yeni yatırım ve kazanç yolları sağlamaya sevk etti. Ticaret amaçlı kullanmak için altına dayalı kripto para üreteceği açıklandı.

Bitcoin’den beklenen kritik hamle! Kripto para piyasasından art arda sevindirici haberler!

Kripto para piyasalarındaki gelişmeleri ve Amerika’da cuma günü açıklanan tarım dışı istihdam verisinin piyasalar üzerindeki etkilerini değerlendiren Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, yeni haftada kripto para piyasasında yaşanacakları aktardı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Kripto para borsasında akıl almaz olay! Hackerlardan inanılmaz dolandırıcılık!

Kripto para borsası Binance, yeni bir dolandırıcılık yöntemini ortaya çıkardı ve dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bu yöntemle kripto para projelerini hedefleyen hackerlar, deepfake sayesinde yapay zeka ve hologram kullanarak kendilerini yönetici gibi gösterebiliyor. İşte detaylar...

Kripto para sektörü darmaduman!

Yatırımcıların gözde kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin ve Ether, kripto para borçlanma platformu Celcius Network’ün para transferlerini askıya almasından sonra 18 ayın yeni dip seviyelerini gördü. 

Kripto para piyasasında neler oluyor? Kasım’da zirveyi giren gören Bitcoin Mayıs’ta neden çakıldı

Kripto para piyasaları yeni haftaya büyük kayıplarla girdi. BTC Bitcoin 33 bin dolara kadar düştü.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Yeni dalga geliyor!

Kripto para piyasasında hareketlilik devam ediyor. The Zeberg Report’un yazarı ekonomist Henrik Zeberg, kripto para piyasasında yaşanacak son gelişmeleri değerlendiren analizlerini paylaştı.

Blatform, kripto para ve blokzincir için yeni servisler sunacak!

Blatform CMO’su Ertan Turhan yaptığı açıklamada “Kripto Para Borsası, STO, NFT ve Defi alanında, blokzincir destekli yapılara, teknolojik altyapı, sıfırdan yenilikçi ve yaratıcı çözümler sunuyoruz. Çözümlerimiz ve hizmetlerimizle 5 yılda 50 ülkeye yayılacağız” şeklinde konuştu.

Kripto para şirketlerinden 3 talep!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para yasasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak kripto para borsaları için yapılması planlanan düzenlemeler için dün Meclis’te bir toplantı düzenlendi. İşte detaylar...

yeni kripto para borsaları Haberi

yeni kripto para borsaları

Blok zincir platformu şeklinde hizmet veren ve uzun süredir aralarında dijital ödeme sistemi Paypal'ın kurucusu Peter Thiel, Alan Howard ve Lois Bacon'un da yer aldığı milyarder yatırımcıların destek verdiği Block.one kripto para borsası kurma kararı verdi.

Posta'da yer alan habere göre; hayata geçirilecek olan kripto para platformunun nakit ve dijital varlıklarının toplamının 10 milyar dolara ulaşacağına dikkat çekildi. 

Block.one'ın açıklamasında yeni kurulacak platforma Bullish isminin verileceği duyuruldu.

Kripto paralar neden düşüyor?

Kripto paralar daha çok insanı mağdur...