29 / 04 / 2024

yeni mamak 7. etap kentsel dönüşüm projesi

yeni mamak 7. etap kentsel dönüşüm projesi

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 7.etabı kapsamında trafo yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Prof. Dr. Naci Görür’den yeni uyarı: 7 ve üstü bir depreme dayanamaz!

Bursa’da 23 Şubat tarihinde 4.1, 25 Şubat tarihinde de 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konuyla ilgili olarak bir paylaşım yapan Prof. Dr. Görür, “kesinlikle 7 ve üstü bir depreme dayanamaz” dedi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Deprem bilimci Ahmet Ercan'dan 7 ile yeni uyarı: 7.5 şiddetinde sallanacak! Kütahya ve Konya'ya dikkat!

Deprem uzmanı Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 7 şehir ile ilgili deprem beklentilerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

İBB'ye başvuran anında 7 bin lira alıyor! Peş peşe detaylar açıklandı! Hemen başvurun nakit desteği kapın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB tarafından verilecek yeni bir desteği açıkladı. Bu kapsamda yeni evleneceklere 7 bin lira destek ödemesi yapılacak. 

Tamamen elektrikli yeni BMW İ7’nin fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Tamamen elektrikli yeni BMW İ7’nin şubat ayı fiyatları belli oldu. Peki, BMW İ7’nin özellikleri neler? BMW İ7 kaç TL? İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yeni Unlimited 7  kablosuz süpürge ile dip köşe her yer tertemiz! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Kablosuz dikey süpürgenin sınır tanımayan esnekliği sayesinde eviniz tertemiz olacak.

Yeni DS 7  artık Türkiye yollarında! İşte satış fiyatı

Fransız DS Automobiles’in ilk özgün modeli DS 7 CROSSBACK, yenilenmesinin ardından DS 7 adıyla Türkiye yollarına çıkıyor. İşte DS 7 CROSSBACK'in Türkiye satış fiyatı ve özellikleri...

Çiğ süt fiyatına zam geldi! Zamlı tarifenin ne zamandan itibaren geçerli olacağı belli oldu

Çiğ süt fiyatlarına Ulusal Süt Konseyi tarafından zam yapıldı. Daha önce litresi 5 lira 70 kuruş olarak açıklanan çiğ sütün yeni fiyatı 7 lira 50 kuruş olarak belirlendi. Mart, nisan ve mayıs aylarında verilen 1 liralık destekleme primi tekrar 20 kuruşa indirildi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

yeni mamak 7. etap kentsel dönüşüm projesi Haberi

yeni mamak 7. etap kentsel dönüşüm projesi


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 17 Aralık 2015 gün ve 2601 sayılı kararıyla onaylanan Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı 7.etabı kapsamında trafo yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 1 Ekim 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...