18 / 05 / 2024

yeni restoranlar

yeni restoranlar

Yeme-içme sektöründe rekabet günden güne artıyor. Satın alma ve ortaklıklardan sonra şimdi de yeni markalar yolda. Sortie, Num Num ve House Cafe’nin patronları 2014 yılı şubat ayına kadar milyonlarca liralık yatırım yapmayı planlıyor...

Tavuk Dünyası'ndan 3 yeni restoran!

Yatırımlarına devam eden Tavuk Dünyası, Karaman, Adana ve Mersin’deki yeni restoranlarını hizmete açtı.

Tavuk Dünyası mağaza sayısını 232'e çıkaracak!

Yeni restoranları ve "Şeften İste" paket servisi ile yatırımları hızlandıran Tavuk Dünyası, 2020 yılında 60 milyon TL civarında yatırım hayata geçirecek.

Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı!

Tavuk Dünyası, 2020 yılı yatırım planı kapsamında açılışlarını yaptığı yeni restoranlarıyla, daha çok lezzetsevere ulaşıyor. Tavuk Dünyası Adana’da 6. restoranını açtı.

Tavuk restoranları yıl sonuna kadar 155 franchise şube açacak! 

Yüksek kar marjı veren tavuk restoranları, 2020'de de yeni girişimcileri sektöre kazandıracak. 6 tavuk restoranı yıl sonuna kadar155 franchise şube açacak... 

Konya Sille'nin çehresi yeni projelerle değişiyor!

5 bin yıllık tarihiyle önemli gündemi bulunan kafe ve restoranları ile ünlenen Sille şimdi de sosyal alandaki yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Konya’nın en modern ve en yeni huzurevi Sille’de inşa ediliyor.

İstanbul Havalimanı’na yeni mekan!

İstanbul Havalimanı'nda yepyeni bir yeme içme mekanı kuruluyormuş. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda kurulacak yeni yeme içme bölümünde hamburger tarzı fastfood da olacakmış, normal yemek restoranları da…

Nusret Londra ve New York'ta yeni restoranlar açacak!

Sosyal medyada yaptığı tuzlama hareketi ile ünü tüm dünyaya yayılan Nusr-Et restoranlarının sahibi Nusret Gökçe yeni restoranlar açmaya hazırlanıyor.

Hardal Restoranları yeni şube açacak!

Nişantaşı'nda Hardal Restoranları'nın Genel Müdürü Cihan Çobanoğlu, yeni yatırımlar planladıklarını söyledi. Çobanoğlu, ekonomiyi yeniden canlandırmanın bir yolunun da yatırım yapmaktan geçtiğini belirtti.

İzmir Kemeraltı’na yeni meydan inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların bulunduğu yeni meydan için 21 Mart’ta yapım ihalesi gerçekleştiriyor.

Bomonti Bira Fabrikası 50 milyon TL'ye yeniden tasarlandı!

Eğlence yatırımları yapan Doğuş Grubu ve ortağı Pozitif, Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nı 50 milyon liraya yeniden tasarladı ve düzenledi. Bomontiada’nın yeni restoranları ve kafeleri bu ay sonunda açılacak.

Köşebaşı restoran sayısını 50'ye çıkaracak!

Türkiye, Körfez ülkeleri, Fas ve Azerbaycan'da 30'dan fazla restoranı olan Köşebaşı, 10 yıl içinde toplam 50 şubeye ulaşmaya hedefliyor. Yurtiçinde açacağı yeni restoranların yanı sıra İngiltere, Almanya, Hollanda ile ilgili görüşmeler yürütülüyor.

KFC Türkiye'de 400 yeni şube açacak!

KFC, önümüzdeki beş yılda Türkiye'de 400 yeni restoran daha açmayı hedefliyor. Yeni açılacak bu restoranların 250 tanesinin Anadolu'da olması hedefleniyor.

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.

yeni restoranlar Haberi

yeni restoranlar



Yeme-içme sektöründe rekabet günden güne artıyor. Satın alma ve ortaklıklardan sonra şimdi de yeni markalar yolda. Sortie, Num Num ve House Cafe’nin patronları 2014 yılı şubat ayına kadar milyonlarca liralık yatırım yapmayı planlıyor.


Türk yeme-içme sektöründe satın almalar ve ortaklıklar peş peşe devam ederken, yatırımlar da hız kesmiyor. Sektörün devleri, yeni markalar için yapacakları milyonlarca liralık yatırımlarla rekabeti daha da kızıştıracak. Capital&Ekonomist dergileri, Avea ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilen Girişimci Kulübü’nün ikinci toplantısı, yeme-içme sektörü üzerine yapıldı. Moderatörlüğünü Nord Holding Türkiye Başkanı Servet Topaloğlu’nun yaptığı toplantıda, House Café Kurucu Ortağı Canan Özdemir, Eksen Group Yönetim Kurulu Başkanı Erol Kaynar, D-ream CEO’su Levent Veziroğlu ve İstanbul Yiyecek&İçecek Grubu Kurucu Ortak ve CEO’su Mehmet Gürs, sektörün geleceğini masaya yatırdı....