23 / 07 / 2024

Yeni Sahabiye kentsel dönüşüm

Yeni Sahabiye kentsel dönüşüm

Yapılan yatırımlar ile birlikte Kayseri’de rekorlar kırdıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, “En komplike kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Sahabiye’yi hayata geçiriyoruz. Yeni Sahabiye, aynı zamanda şehrin yeni yaşam merkezi de olacak” dedi

Emlak Konut GYO'dan dev satın alma: Yeni Fikirtepe'deki 1.615 bağımsız bölüm 11.5 milyar TL'ye alındı!

Emlak Konut GYO tarafından, Yeni Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında bin 615 bağımsız bölüm satın alındı. Satın alma bedeli KDV hariç 11 milyar 514 milyon 186 bin 629 TL olarak açıklandı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için son dakika müjdesi geldi!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için beklenen müjdeyi vererek, “Yeni dönemde inşallah Ankara’da ve Mamak’taki ilk önceliklerimizden bir tanesi konutları hak sahiplerine teslim etmek olacak” dedi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Türkiye genelinde 5 milyona yakın konut yeni yasayla kentsel dönüşüme girmeli! 

Kentsel dönüşüm yasasıyla Türkiye genelinde 5 milyon konutun kentsel dönüşüme girmesi bekleniyor. Deprem bölgesinde ise 850 bin konut dönüştürülecek.  Peki, Yeni yasa kentsel dönüşümü nasıl etkileyecek? 

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Çankırı Çerkeş Yeni Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı ili, Çerkeş ilçesi, Yeni Mahallesi'nde 134 yeni konut hayata geçirecek. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 4, 5 ve 6'ıncı etaplarının ihalesini 6 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Yeni Sahabiye kentsel dönüşüm Haberi

Yeni Sahabiye kentsel dönüşüm

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin belediyecilikte örnek projeleri hayata geçirdiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehirde gerçekleştirilen yatırımları Milliyet’e değerlendirdi. İşte Milliyet Gazetesi'nden Eren Aka'nın röportajı.. 

1-) Yapmış olduğunuz çalışmalarla Kayseri ekonomisine ne derecede katkıda bulunuyorsunuz?

Bu ülkeyi, bir şehri kalkındırmak istiyorsak bir taraftan kamu olarak bizler, bir taraftan da özel sektör olarak çok çalışmaya mecburuz. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi olarak biz de üzerimize düşeni azami ölçüde yapmak durumundayız. Bu anlamda iftiharla ifade etmeliyim ki Kayseri’de çok güçlü bir Büyükşehir Belediyesi var. Kayseri’nin en önemli yatırımcı kuruluşu durumundayız. Adeta ekonominin lokomotifi halindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak sadece alt ve üst yapıyı mükemmel hale getirmekle yetinmiyor, ekonomiye de canlılık getirmeye gayret ediyoruz. Son üç yılda her biri 1 milyon TL ve üzeri olan...