28 / 07 / 2024

yeni terminal rusya

yeni terminal rusya

Domodedovo Havalimanı yapılması planlanan terminal binaları 4 etaptan oluşuyor. Terminal 1 daha önceden hizmete açılmış durumda; Ant Yapı Terminal 2 binasının yüklenicisi konumunda yer alacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 arttı!

Ticari emlak yatırımlarının adeta rekor kırdığı Rusya'da yeni konut fiyatları 3 senede yüzde 90 artış gösterdi. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Rusya’da yeni konut fiyatlarında rekor artış! üç seneda yüzde 90 arttı!

Rusya Merkez Bankası Başkanı Elvira Nabiullina, Rusya’da son 3 senede yeni konutların fiyatlarının yüzde 90 oranında arttığını söyledi. Üç sene önce dolar 77 ruble iken bugün 89 ruble bandında. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Arabanızın deposunu fulleyin! Kritik gün yarın…

AB ülkelerinden yeni karar... Rusya'dan deniz yoluyla yapılan ham petrol ithalatına ambargo uygulanıyordu. AB ülkeleri uygulanan ambargonun benzerini Rus rafineri petrol ürünlerine uygulamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda G7 ülkeleri ve AB ülkelerinde de tavan fiyat uygulamasına geçilecek.

İngiltere'den yeni hamle! Rusya’ya ihracat yasağı ve hizmet yaptırımı!

Doğu Ukrayna'nın Rusya tarafından ilhak edilmesinden sonra İngiltere, Rus ekonomisine yönelik bazı mal ve hizmetlere ihracat yasağı getirmeye karar verdi.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

AB'den 18 maddelik yeni enerji planı! Rusya ile bağlar kopacak!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Rusya'ya olan enerji bağlılığını azaltmak için 18 maddelik yeni planını açıkladı. İşte o maddeler...

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

yeni terminal rusya Haberi

yeni terminal rusya

Ofis binaları, konutlar, oteller ve olimpiyat tesisleri..Rusya'da bu kez yepyeni bir alanda sorumluluk alarak Ant Yapı, kalite ve güvencesini bir kez daha uluslararası platforma taşıyoruz; Moskova'da konumlanan Domodedovo Havalimanı, Rus Signy ile İngiliz Pascall+Watson proje gruplarının ortak çalışması.


Planlanan terminal binaları 4 etaptan oluşuyor. Terminal 1 daha önceden hizmete açılmış durumda; Ant Yapı Terminal 2 binasının yüklenicisi olacak. İşin sahibi Domodedovo Construction Management (DCM) özel bir şirket.


Havalimanının sahibi ise Dmirty Kamenshcik. Toplam inşaat alanı 230.000 metrekare ve inşaat süresi 28 ay olarak öngörülüyor. Projenin 2014 yılının Eylül ayında start alması planlanıyor. Dolayısıyla açılış tarihi olarak 2017 yılının ilk ayları hedeflenmekte.


Tüm terminaller tamamlandığında yolcu kapasitesinin yıllık 50 milyonu geçmesi amaçlanıyor. Bu da projesinin tamamladığı zaman, dünya üzerinde en yoğun tempolu 20...