04 / 05 / 2024

yeni vergiler var mı

yeni vergiler var mı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni bir vergi veya vergi oranlarında artış hususunda ne yerelde ne de genel olarak şu anda bir çalışmamız söz konusu değil" dedi.

Tarım Kredi Market'te yeni indirimler var! Tarım Kredi'de birçok üründe indirim fırsatları sizleri bekliyor...

Tarım Kredi Market indirimleri her hafta devam ediyor. Buna göre, yeni indirimlerini açıklayan Tarım Kredi Market hafta sonuna özel kampanyalar var.

A101 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de bal, zeytin, peynir, tuvalet kağıdı, şampuan, yumurta ve patateste indirim var!

A101'in yeni aktüel kataloğunda bal, zeytin, peynir, şampuan, yumurta ve patateste indirim var. İşte A101'in yeni aktüel kataloğu...

A101 27 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğu! A101’de yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var!

Perakende devi A101 merakla beklenen 7 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var.

Konutta yeni vergiler geliyor! Bölgesel değerleme yapılacak, gerçek dışı kiralar tespit edilecek!

Gelecek zamanlarda konut piyasasını yeni düzenlemeler bekliyor. Peki hangi düzenlemeler yapılacak? Ekonomi yazarı Remzi Özdemir, tek tek açıkladı. 

Dul ve yetim maaşı alanlara yeni zam var mı? Şimdi son dakika maaşlarınıza bakın! Zamlı ödemeler kaç TL? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından eşini ya da ebeveynlerinden birini kaybetmiş zor durumdaki kişilere dul ve yetim maaşı bağlanıyor. 2024 zamlı örnek dul ve yetim maaş tablosu tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Gayrimenkul sektöründen tapu harcında indirim talebi! Son dakika: Sektöre yeni vergiler geliyor!

2024'ün başında gündeme gelen vergi değişiklikleri yerel seçimlerin sonrasına bırakılmıştı. Peki hangi vergiler gündemde? Gayrimenkul sektöründe neler değişecek? 

Temmuz'da asgari ücrete yeni zam var mı? Temmuz 2024 asgari ücret zammını bekleyenler hemen bakın!

Asgari ücretin 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 17 bin 2 lira olacağı açıklanmıştı. Peki Temmuz 2024'te asgari ücrete yeni zam var mı? 

Birden çok evi olanlara yüzde 1 oranında vergi gelecek! Ünlü ekonomistten seçim sonrası için ev sahiplerine kötü haber!

Geçtiğimiz günlerde sık sık gündem olan konutta yeni vergiler, ev sahiplerinin tepkisini çekmişti. Ünlü ekonomist Şeref Oğuz, seçimlerden sonra birden çok evi olanlara yüzde 1'ler seviyesinde vergi geleceğini belirtti. İşte Şeref Oğuz'un o açıklamaları...

Brent petrolde tahminler yükseldi: Benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

ABD'li dünyaca ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, Brent petrolde fiyat tahminini yükseltti. Peki benzin, mazot ve LPG'ye yeni zam var mı? İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Total 26 Şubat 2024 fiyat listesi...

Seçimlerden sonra zamlar, vergi artışları, yeni vergiler ve kredi kartlarına sınırlamalar gelecek!

Yerel seçimler sonrasında neler olacağı milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı ve Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından bir bir açıkladı. İşte ayrıntılar...

Akaryakıtta fiyatlar değişti mi? Benzin, motorin, LPG litre fiyatlarında son dakika! Sürücüler hemen bakın!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ve döviz kurundaki hareketlilikler akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki akaryakıtta yeni zam var mı? Benzin, motorin ve LPG litre fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte BP, Shell, Opet, Total, Petrol Ofisi 17 Ocak 2024 fiyat listesi...

Benzin ve motorine yeni zam var mı? Brent petrolde ibreler kırmızıyı gösteriyor! Sürücüler dikkat! 

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri sürücüler tarafından merak ediliyor. Peki benzin ve motorine yeni zam var mı? İşte akaryakıttaki son dakika gelişmeleri...

Doğal gaza yeni zam var mı? Az önce açıklandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Kasım ayı itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını açıkladı.

yeni vergiler var mı Haberi

yeni vergiler var mı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni bir vergi veya vergi oranlarında artış hususunda ne yerelde ne de genel olarak şu anda bir çalışmamız söz konusu değil" dedi.


Şimşek, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK) binasında "Makro Ekonomik Gelişmeler ve 2014 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi Gerçekleşmeleri"ne ilişkin düzenlediği basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün açıkladığı Kamu Yönetiminde Şeffaflık Programı'nda yer alan, ihbarda bulunan kamu görevlilerine ilişkin konunun ayrıntılarının sorulması üzerine Şimşek, paketin Türkiye'nin önünü açacak bir adım olduğunu söyledi. 


Kamu görevlilerine ilişkin hususun ayrıntılarına ise henüz vakıf olmadıklarını belirten Şimşek, burada amacın şeffaflığı sağlamak ve ödüllendirmek olduğunu ifade etti. Kimsenin mağdur veya deşifre edilmeyeceğini anlatan Şimşek, buradaki amacın, varsa bir yanlış, bunu ortaya çıkarmak olduğunu bildirdi. 


Bakan Şimşek, faiz dışı fazla rakamının...