02 / 05 / 2024

yeni yönetmelikler

yeni yönetmelikler

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sürdürülebilir Yeşil Bina ile Sürdürülebilir Yerleşme Belgelendirme Sistemlerine İlişkin Yönetmelik Taslağı” hazırladı. İdris Güllüce’nin talimatıyla yönetmelik için çalışmalar yapıldı.

Çevre İzin Lisans Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklik yürürlüğe giriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile çevre izin ve lisans yönetmeliğinde yapılan değişiklik yürürlüğe giriyor.Yönetmelik sürdürülebilir kalkınma ilkesi ve koruyarak kullanma prensibi doğrultusunda hazırlandı.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Kadıköy - Göztepe hattında inşa ediliyor. Toplam 192 adet dairenin yer aldığı projede 36 ay vade farksız taksit imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ön talepleri başladı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları görselleri!

Toplam 6 ticari alan ve 9 ofisten meydana gelen Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları projesi İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe’de hayata geçiriliyor. Projede toplam 192 adet daire yer alıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe ödeme planı kapsamında projede peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksitlendirme sağlanıyor. Proje İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe' de hayata geçiriliyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 9 ofisin de bulunduğu projede daireler 91 ile 204 metrekareden oluşuyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları satılık dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Toplam 192 daireden oluşan projede daireler Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına sahip.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda ön talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Adıyamanlılar Vakfı’nın Yeni Yönetim Kurulu toplantı yaptı!

Kısa bir zaman önce vakıf bayrağını Ömer Özkartal’dan devralarak göreve başlayan Ramazan Aksoy, ilk yeni Yönetim Kurulu toplantısını Mütevelli Heyet üyeleriyle birlikte kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirdi.

BİM-FED yeni yönetim kuruluyla devam edecek!

BİM-FED. 4'uncü döneminde sektörün geleceğini kurgulayacak. Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED), 7 Şubat Cumartesi Günü Wyndham Otel'de düzenlediği kahvaltılı toplantısında yeni yönetim kurulu ile bir araya geldi.

İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Markalı inşaat projeleri yeni yılda da kampanyalarına devam ediyor. Peşine yüzde 12'ye varan indirimlerden ya da 84 ay faizsiz taksit seçeneklerinden yararlanarak ev sahibi olabilirsiniz. İşte konutta yeni yılın ilk kampanyaları!

Yeni yılda yatırımınızı Moment İstanbul'dan yapın!

Moment İstanbul projesi " Yeni yılda yatırımınızı Moment İstanbul'dan yapın! " sloganıyla satışlarına devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları 269 bin TL'den başlıyor.

Yeni yılın ilk kampanyası Teknik Yapı'dan!

Metropark projesinde daireler 199 bin 700 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Yeni yılın ilk kampanyası Teknik Yapı'dan. İşte detayları...

Metropark yeni yıl kampanyası!

Daire tipleri arasında stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçeneklerin yer aldığı Teknik Yapı Metropark Evleri 'nde satış süreci devam ediyor. İşte Metropark yeni yıl kampanyası...

yeni yönetmelikler Haberi

yeni yönetmelikler


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Sürdürülebilir Yeşil Bina ile Sürdürülebilir Yerleşme Belgelendirme Sistemlerine İlişkin Yönetmelik Taslağı” hazırladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının, meslek odalarının ve sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerileri de alınarak yönetmelik için çalışmalar yapıldı.

Mevzuat çerçevesinde Bakanlık sertifika verilmesi ile ilgili sistemi düzenleyici konumda bulunacak.  Bakanlık çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yer aldığı Daimi Komiteyi teşkil edecek. Daimi Komite değerlendirme başlıklarını, ağırlık puanlarını ve esaslarını belirleyecek ve “Sürdürülebilir Yeşil Bina Temel Değerlendirme Kılavuzu”nu yayımlayacak. Daimi Komitece yetkilendirilecek Belgelendirme Kuruluşları sistem içinde sertifika düzenleme yetkisine sahip olacak. Binasına ve yerleşmesine sertifika almak isteyenler belgelendirme kuruluşuna kendileri veya bakanlıkça yetkilendirilecek sürdürülebilirlik uzmanları vasıtasıyla başvurabilecekler. Belgelendirme kuruluşlarında görev alan değerlendirme uzmanları, binayı veya yerleşmeyi belgelendirme...