01 / 05 / 2024

Yenigün İnşaat projeleri

Yenigün İnşaat projeleri

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Yenigün İnşaat'tan Sochi'ye eğlence parkı!

Standart üstyapı projelerinin yanı sıra nitelikli altyapı projelerinde de adından söz ettiren Yenigün İnşaat, Rusya'nın farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Firma, Sochi'ye eğlence parkı kuruyor...

Yenigün İnşaat’a 3 başarı ödülü geldi!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhit firması arasında yer alan Yenigün İnşaat A. Ş. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde bir hafta içinde üç ayrı başarı ödülü birden aldı...

Yenigün İnşaat Bomonti projesiyle European Property Awards'a katılıyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhit firması arasında yer alan Yenigün İnşaat, İstanbul’da gerçekleştireceği ilk konut projesiyle, dünyanın en önemli gayrimenkul yarışması European Property Awards’ın seçmelerinde finale kaldı...

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Kamerun'un en büyük ve en lüks stadyumuna Yenigün İnşaat imzası!

Kamerun'un ekonomi başkenti Douala'da Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Douala Japoma Stadyumu'nda sona gelindi...

Moskova'da yılın inşaat projeleri seçildi! 

8 Ağustos İnşaatçılar Günü'nü kutlayan Moskova Belediyesi, yılın en iyi inşaat projelerini belirledi 

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Mithat Yenigün: Denetim firması, ücreti müteahhitten almasın!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında gözler yeniden müteahhitlere çevrildi. TMB Başkanı Mithat Yenigün, şu anda yapı denetim firmalarının ücretlerini müteahhitlerden alındığını hatırlatarak bu uygulamanın değişmesi gerektiğini dile getirdi.

Mithat Yenigün: Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün yaşanan İzmir depremi ile ilgili olarak, "Deprem yarınlarımıza uzanan ciddi bir tehdit" dedi

81 vilayetimizde kentsel dönüşüm projeleri başlattık!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "TOKİ vasıtasıyla 81 vilayetimizin tamamında kentsel dönüşüm projeleri başlattık" dedi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Yenigün İnşaat'tan Rusya’ya iki yeni tesis inşaatı!

Yenigün İnşaat Rusya’da enerji tesisi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, Timonovo ve Hmetyevo'da toplam 230 milyon dolar bedelli iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmesi imzaladı. 

Mithat Yenigün: 30 Ağustos'u sektörel başarılarla taçlandırıyoruz!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

Mithat Yenigün: Doğru mühendislik yaşatır!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, Marmara Depremi’nin 21. yıldönümü nedeniyle açıklama yaptı. Yenigün, ''Gerekli çalışmaları ciddiyetle ve hızla tamamlayalım” dedi.

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Yenigün İnşaat projeleri Haberi

Yenigün İnşaat projeleri

Rusya’da 1990 yılından beri birçok proje hayata geçiren Yenigün İnşaat, ülkedeki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. 2019 yılında Rusya’nın güçlü grupları arasında yer alan AGC-1 ile imzaladığı sözleşmeyle beş milyon Moskovalı’nın atıklarını enerjiye dönüştürecek tesisin inşasını üstlenen Yenigün İnşaat, iki yeni ‘atıktan enerji üretim tesisi’ sözleşmeye imza attı. 

Yenigün İnşaat’ın Moskova’da Timonovo ve Hmetyevo bölgelerinde inşa edeceği yeni tesislerin sözleşmelerinin toplam bedeli 230 milyon dolar oldu. Tesislerin 27 ayda tamamlanması planlanıyor. Rusya'da faaliyet gösteren LLC Yenigün ile Rus AKG-1 ortaklığıyla hayata geçirilecek iki katı atıktan enerji üretim tesislerinin her biri yıllık 700 bin ton olmak üzere toplam 1.4 milyon katı atık yakarak enerji üretecek.

25 yeni proje yolda

Yenigün İnşaat CEO’su Fikret Yenigün, işveren firmanın Rusya'nın değişik bölgelerinde 25 adet daha benzer...