03 / 05 / 2024

Yenimahalle seçim bürosu

Yenimahalle seçim bürosu

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Ünlü ekonomistten seçim sonrası dolar tahmini! Yatırımcılar pür dikkat bakın! Bu pozisyonu alanlar kârlı çıkmayacak!

Ülke genelinde seçim sonrası doların yükseleceği söylenirken vatandaş döviz bürolarının yolunu tuttu. Peki seçim sonrası dolar yükselecek mi? 

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Memurlara büyükşehir tazminatı geliyor mu? AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde!

Yerel seçimlerde (31 Mart) yarışacak tüm belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşan AK Parti'nin seçim beyannamesi de 30 Ocak'ta açıklanacak. Bu kapsamda büyükşehirlerde çalışan memurlara büyükşehir tazminatı verilmesi planlanıyor. İşte AK Parti'nin seçim beyannamesinde dikkat çeken 4 madde...

Konut almak isteyenlerin yüzde 59'u planlarını seçim sonrasına bıraktı!

Emlakjet tarafından yapılan araştırmaya göre konut satın almak isteyenlerin yüzde 58,9'luk kısmı bu planlarını seçim sonrasına erteledi.

Ekmeğe zam iddiası! Seçim sonrası ekmeğe zam mı geliyor?

Seçim sonrası ekmeğe zam yapılacağı iddia edildi. Buğday taban fiyatının paylaşılması durumunda 200 gram ekmeğin fiyatının 5 TL’den 7-8 TL’ye çıkacağı belirtildi. Bu yüzden açıklamanın seçim sonrasına bırakıldığı aktarıldı.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Seçim öncesinde son tahmin! Altın yatırımcıları o rakamı beklesin: Ünlü ekonomistten dudak uçuklatan rakamlar!

Altın piyasasında hareketlilik, ünlü ekonomistlerin çarpıcı açıklamalarına neden oluyor. Hatice Kolçak, bir para piyasaları uzmanı olarak altın yatırımcılarını uyararak yeni tahminlerini paylaştı. Seçim öncesi son tahminini duyuran bu uzman isim, büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

Borsa İstanbul'da seçim dalgası! Hangi hisseler öne çıkıyor? Hangi hisseler geriledi? 

Seçim sürecindeki hareketlilik özellikle borsada da büyük dalgalanmalar getirdi. Peki hangi hisseler öne çıkıyor? Hangi hisseler geriledi? İşte borsadaki son durum...

İslam Memiş’ten seçim sonrası korkutan açıklama: ‘Alan büyük zarar etti!’

14 Mayıs’ta yapılan ve ikinci tura kalması kesinleşen seçim nedeniyle piyasalarda hareketlilik yaşanıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcısına uyarı yaptı. Borsaya ilişkin bilgi veren Memiş, “Uzun ve orta vadede yatırımcı olmak mantıklı” dedi.

Yabancı yatırımcılar seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdi? İşte yabancı yatırımcılardan çarpıcı yorumlar…

YSK Başkanı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kaldığını resmen açıklarken, uluslararası yatırımcılar ise seçim sonuçlarını ‘büyük bir hayal kırıklığı’ olarak değerlendirdi. Uluslararası yatırımcılar çarpıcı tespitlerde bulundu.

KKM hesapları rekor üzerine rekor kırıyor! Seçim öncesi yatırımcılar KKM hesaplarına akın etti!

Seçim öncesi yatırımcıların kur korumalı mevduat hesaplarına olan talebi giderek artıyor. Geçen hafta KKM hesapları 75,7 milyar lira birden artış gösterirken, toplam kur korumalı mevduat hacmi 1,7 trilyon lirayı aşarak son bir yılın rekor büyümesini gösterdi.

Seçimlere kadar borsa nasıl hareket edecek? Düşüş sürer mi? Yükseliş ne zaman başlar? İşte, borsada seçim senaryoları!

Geçen yıl yüzde 200 civarında getiri sağlayan borsa bu yıl yatırımcılarını üzdü. Küresel risklerin yanı sıra yurt içinde seçimlere ilişkin belirsizlikler nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir sürüyor. Borsanın seçimlere kadar ve seçim sonrası nasıl hareket edeceği ise en büyük merak konusu.

Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yılbaşında ulaştığı zirve seviyesinden yaklaşık yüzde 20 geride. Peki Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Yenimahalle seçim bürosu Haberi

Yenimahalle seçim bürosu

Cumhur İttifakı’ndan AK Parti’nin Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin seçim bürosu Yenimahalle’de hizmete açıldı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, açılışa Tiryaki’nin yanı sıra Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile vatandaşlar katılım gösterdi.

Yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeleyen Bakan Gül, “7 ayrı yerde vatandaşlarımız zorluk çekiyor. Şimdi bu adliyelerin hepsini bir yerde topluyoruz. Yeni Ankara Adliyesi’ni Yenimahalle’de yapıyoruz. Yenimahalle hizmete çok ihtiyaç duyan bir ilçe. Veysel Tiryaki, Altındağ’da yaptığı gibi Yenimahalle’de de hizmetin sembolü olacak” diye konuştu.

Tiryaki, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yenimahalle’de yaşayan insanları, dezavantajlı grupları, kadınları ve Yenimahalle’nin her karış toprağını hizmetle buluşturacağız. Bunu seçime girecek bir belediye başkanı sözü olarak değil, 15 yıllık Altındağ referansı ile...