28 / 04 / 2024

yenimahalle toki kentsel dönüşüm projeleri

yenimahalle toki kentsel dönüşüm projeleri

Ankara Yenimahalle Belediyesi, TOKİ ile işbirliği yaparak Macunköy, Şentepe Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdi. Projeler sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükselmeye başladı...

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Sivas Yenimahalle TOKİ orta gelir grubu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sivas Merkez Yenimahalle 2. Etap orta gelir grubu projesinde yer alan 51 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerini hazırlıyor!

Yılkanur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurtaç Yılmaz, TOKİ'nin kentsel dönüşüm yapılması planlanan bölgenin bütün sorunlarını çözüp kendilerine ulaştırdığını belirtti.

Yenimahalle TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Yenimahalle TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon 35 adet konuta yer veriliyor.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Sivas Merkez Yenimahalle TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Merkez Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler!

Konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı hedefleyen TOKİ, kentsel dönüşüm projelerinde faaliyet göstermek üzere yetkilendirildi. Peki bunun için ne yapmak gerekiyor? İşte TOKİ kentsel dönüşüm başvurusu için istenilen belgeler...

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihleri!

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daire tipleri bulunuyor.

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

TOKİ kentsel dönüşüm projelerine ilişkin 4 soru TBMM'de!

2014-2018 yılları arasında yıllar bazında taahhüt edilen tarihlerde bitirilemeyen TOKİ kentsel dönüşüm projesi sayısı meclis gündemine taşındı...

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başlıyor.

Sivas Yenimahalle TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Yenimahalle projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

yenimahalle toki kentsel dönüşüm projeleri Haberi

yenimahalle toki kentsel dönüşüm projeleri


Ankara Yenimahalle Belediyesi, TOKİ ile işbirliği yaparak Macunköy, Şentepe Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdi. Bu projeler sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükselmeye başladı.


Pamuklar Mahallesi, Yenimahalle Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski görüntüsünden uzaklaşarak yepyeni bir çehreye büründü. Yıkılan gecekonduların yerine 422 modern konut inşa edildi. Bu konutlardan 83’ü kura ile hak sahiplerine teslim edildi. Çevre düzenlemeleri ile modern bir yapıya bürünen Pamuklar, Yenimahalle’nin yeni göz bebeği oldu.


Macunköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında da bölgeye 683 modern konut inşa edildi. Yenimahalle Belediyesi, projenin 1. etabında 253 konutu, 2. etabında ise 107 konutu kura ile hak sahiplerine teslim etti. Böylece Macunköy’de 360 konut, sahiplerine kavuşmuş oldu. 


Bin 92 gecekondunun yıkıldığı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde de 3 bin...