07 / 05 / 2024

yenişehir bilecik hızlı tren

yenişehir bilecik hızlı tren

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, 2014 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kestel'deki Bursa Teknik Üniversitesi'nde rektör değişikliği ile alt yapı ve bina inşaatlarıyla alakalı çalışmaların başlayacağını söyledi.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çin'de yeni konut fiyatları 3 yılın ardından en hızlı yükselişi yaşadı!

Çin'de Ocak ayında yeni konut fiyatları,  hükümet destek tedbirlerinin etkisiyle Ağustos 2021'den bu yana en hızlı aylık yükselişini yaşadı. Peki Çin'de konut piyasasını neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Euro yeni haftaya hızlı başladı! Euro/TL bugün ne kadar? 2 Ekim euro kaç lira? Euro kurunda son durum 

Yeni haftanın başlamasıyla döviz kurları da yakından takip edilmeye devam ediliyor. Dolar/TL kuru 27,50 TL'den işlem görürken euroda haftaya hızlı başladı. Peki 2 Ekim Pazartesi euro ne kadar? Euro kurunda son durum.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

Altın zincirlerini kırdı! Altın Kahini İslam Memiş yeni rekorları peş peşe açıkladı! Elini hızlı tutan kazanacak

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zincirlerini kırıp hızla yükselirken  Altın Kahini İslam Memiş yeni rekorları peş peşe açıkladı. Altın almak isteyenler hemen harekete geçin, elini hızlı tutan kazanacak..

Yenişehir'de yapı kullanma izni olmayan binalar mühürlenecek!

Mersin Yenişehir Belediyesi, kent geneline yapı kullanma izni olmayan binaların mühürleneceği konusunda sakinlerine uyarıda bulundu.

Hızlı tren projelerinde son durum ne?

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, hızlı tren projelerine ilişkin konuştu. Tarhan, “Ankara-Sivas hızlı tren projesi, Bursa-Yenişehir yüksek hızlı tren projesi ve Konya Karaman hızlı tren projesi neden bitmiyor?" dedi...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

yenişehir bilecik hızlı tren Haberi

yenişehir bilecik hızlı tren

AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, otomotiv test merkezinin kamulaştırmadan dolayı yeri değişmesine rağmen Yenişehir'de inşa edileceğini, Doğanköy'deki sağlık kompleksinin inşaatının da ilkbaharda başlayacağını belirtti. Yıldırım, Körfez Köprüsü ve İstanbul İzmir Otobanı'nın da 2015 yılı sonunda hizmete alınarak Bursa ile istanbul arasının gelecek sene 2 saate ineceğini müjdeledi. 

Sivaset muhabirleri ve yazarlarlarla kahvaltıda buluşan Milletvekili Bedrettin Yıldırım, AK Parti iktidarlarında Bursa'nın en büyük oranda destek veren iller arasında yer aldığına dikkat çekerek, "Bursa'ya son 12 yılda 15 milyar lira yatırım yapıldı. Ulaşıma 2.6 milyar, eğitime 2.2 milyar, ormana 1.5 milvar, sağlığa 574 milyon, adli hizmetlere 450 milyon lira yatırım gerçekleşti. Her ay 17 milyon lira Bursa'da sosyal destek ödemesi yapılıyor. 


12 yılda tarım için 330 milyon lira hayvancılık desteği, 37 milyon...