06 / 05 / 2024

yenişehir inşaat projeleri

yenişehir inşaat projeleri

Erzurum'da faaliyet gösteren Karadayı İnşaat Grup, Yenişehir'de yıktırılan imar iskan konutlarının yerine kentsel dönüşüm kapsamında öz kaynaklarla 450 konut inşa edecek.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

Berko İnşaat Sultanbeyli projesi resmen başlıyor! 302 konutluk yeni proje!

Berko İnşaat'ın Sultanbeyli'de hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 619 milyon 816 bin TL olarak açıklanan projede 302 konut ve 9 ticari ünite bulunuyor.

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Eksik ve hatalı inşaat projeleri, maliyetleri katladı...

Antalya’daki iki okulun inşaat projesinde meydana gelen hatalar nedeni ile kamunun 32 milyon 184 bin TL’lik zarara uğratıldığı açığa çıktığı belirtildi. Hatayı düzeltmek için yapılan yeni projede, maliyet yüzde 200 oranında yükseldi. İşte ayrıntılar...

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Kanal İstanbul güzergahındaki Yenişehir'in tapu malikleri gizlendi iddiası!

Tartışmalı proje Kanal İstanbul projesinin etrafında inşa edilecek Yenişehir, tapu aşamasında. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, tapu sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulunarak kadastro cetvellerinde “Malik” yani mülkiyet sahipleri bilgisinin gizlendiğine vurgu yaptı. 

Yenişehir’in imar planlarında değişiklik!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilmesi amaçlanan Yenişehir’in imar planlarında değişikliğe gidildi.

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Asil İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Najı Vannees Alladdulı tarafından kuruldu.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Mersin Yenişehir'in galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi projesi TBMM'de!

Mersin'in Yenişehir ilçesine bağlı Çiftlikköy Mahallesinde tarım arazisine yapılacak galericiler sitesi ve küçük sanayi sitesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

yenişehir inşaat projeleri Haberi

yenişehir inşaat projeleri

Erzurum'da faaliyet gösteren Karadayı İnşaat Grup, Yenişehir'de yıktırılan imar iskan konutlarının yerine kentsel dönüşüm kapsamında öz kaynaklarla 450 konut inşa edecek. 


Karadayı İnşaat Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı, Palandöken ilçesi Yenişehir bölgesindesi eski imar iskan konutlarının bulunduğu 72 dönüm alan üzerine çok katlı 450 konut yapacaklarını açıkladı. Karadayı, imar iskan konutlarındaki 45 dönümün hak sahiplerinden alındığını geriye kalan 32 dönümlük alanın ise Büyükşehir Belediyesi'nin uhdesinde olduğunu kaydetti. 2 Ekim'de Büyükşehir Belediyesi'nin 32 dönümü ihale ile satışa çıkartacağını dile getiren Karadayı, "Allah'ın izniyle 32 dönümü satın alıp 3 Ekim'de 450 konut için ilk kazmayı vuracağız." dedi.


32 dönüm arazinin ihalesini alamamaları durumunda 45 dönüm üzerinde konut yapımına başlayacaklarına dikkat çeken Karadayı, "Hak sahiplerinden 45 dönüm araziyi satın aldık. Foreks kazıklar üzerine...