19 / 05 / 2024

Yenişehir yat bağlama kapasitesi

Yenişehir yat bağlama kapasitesi

Yeni Şehir projesinde konutların yanı sıra müze, sergi alanı, otopark, cami ve birçok sosyal aktivite alanı bulunacak. Projede ayrıca küçük teknelerin park edeceği marinalar yer alacak...

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesine başvuranlar hemen bakın! Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi?

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın inşa ettiği Yenişehir Evleri projesindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? 

Son dakika: 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 330 yat bağlama kapasitesine sahip Yeni Foça Yat Limanı'nı hizmete açtı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

Emeklilikte yeni düzenleme! Milyonları ilgilendiriyor! Emeklilik yaşı ve aylık bağlama sistemi değişiyor!

2024-2028 yıllarını kapsayan On İkinci Kalkınma Planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuldu. Kalkınma Planı'nda emekli aylıklarında düşüşe neden olan aylık bağlama oranı ile (ABO) ilgili yeni düzenlemeye yer verildi. 

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuranlar dikkat!

Emlak Konut GYO Yenişehir projesine başvuru yapanlar söz konusu projenin kura çekilişi ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Emlak Konut GYO THY Arnavutköy kuraları çekildi mi? 

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri resmen başlıyor! Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konutun temeli atılıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci sona erdi. Yenişehir Evleri'nde Kanal İstanbul manzaralı 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

THY ve Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilecek olan Yenişehir Evleri'nin kura tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO kura tarihleri açıklandı mı? Yenişehir Evleri kuraları ne zaman çekilecek? Başvuranlar şimdi bakın!

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman?

Emlak Konut THY Arnavutköy başvuruları bugün sona eriyor! Emlak Konut THY Yenişehir Evler kura çekimi 2023 ne zaman? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri detayları...

Yenişehir yat bağlama kapasitesi Haberi

Yenişehir yat bağlama kapasitesi

Henüz başlanmayan ancak detayların belli olduğu Yenişehir'de marina yer alacak mı sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim. 


50 milyar dolarlık yatırım bedeliyle inşa edilecek olacak Yenişehir projesinde 7.5 milyon kişi yaşayacak. Böylelikle proje İstanbul'dan sonra 2. büyük şehir olacak.


146 bin metrekarelik yeşil alandan meydana gelecek Yenişehir projesinin toplam alanı ise 453 metrekare olarak belirlendi. Projenin 108 metrekaresi ise yollara ayrılmış durumda. 


78 milyon metrekarelik havalimanının yer alacağı projede 167 milyon metrekarelik kısım imar parsel alanı olacak. Projede; 10 köprü, 8 şeritli yollar, gösteri merkezi, kültür merkezi, 460 gökdelen, apartmanlar, teras evler, villalar, serbest bölgeler ve apart otel bulunacak. 


Yenişehir'de marina yer alacak mı? 

Yenişehir'de marina yer alacak mı sorusunun yanıtı evet olarak belirlendi. Projedeki marina küçük tekneler için hizmet verecek. Ayrıca 210 bin araç...