29 / 04 / 2024

Yerebatan Sarnıcının üzerine bina yapıldı mı

Yerebatan Sarnıcının üzerine bina yapıldı mı

İstanbul'un turistik mekanlarından Yerebatan Sarnıcı'nın üzerine 1969 yılında İl Genel Meclisi Binası yapılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı o haber...

1941 yılında Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış!

1941 yılından Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatları 2020 yılından bu yana en güçlü başlangıcını yaptı!

İngiliz konut piyasası 2024'ün başında yeniden canlanma sinyalleri verirken ortalama konut fiyatları 2020 yılından bu yana yıla en güçlü başlangıcını yaptı.

ABD ekonomisi ticari gayrimenkul borcu ile gücünü kaybediyor...

JPMorgan’ın geçtiğimiz sene son günlerinde yayınladığı raporda, Amerikan ekonomisinin gücünün bir kısmını kaybedeceğine dikkat çekildi; fakat resesyon yerine “2024'te yumuşak bir iniş yapabilir” denildi. İşte haberin detayları...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu. Herkes dolarda hazırlığını yapsın

Herkesin dolar konusunda hazırlığını yapması gerekiyor. Dolar fiyatlarında doların üzerine benzin dökülecek tarih belli oldu.

Konut satışları 3 itici gücün etkisiyle canlandı!

Konut satışlar üç itici gücün etkisiyle anlandı. Devlet teşviki ile kredi oranını yüzde 0.69’a kadar düşüren Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne soluk olurken, döviz yatırımından kazananlar da karını yönlendirecek uygun limanlar aramaya başladı. 

Bitcoin FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı!

Kripto paraların şahı olaran bilinen Bitcoin, yatırımcılar tarafından merakla beklenen FED kararı sonrası 24 bin doların üzerine çıktı. İşte kripto paralarda son durum...

Fed faizi yüzde 6'nın üzerine çıkarabilir!

Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed'in enflasyonu kontrol altında tutmak için faiz oranlarını yüzde 6'nın üzerine çıkarma riskini taşıdığını söyledi.

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi!

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mehmet Taş'tan 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' haberi için tekzip!

35 yıldır inşaat mühendisliği ve gayrimenkul değerlendirme uzmanlığı alanında bilirkişilik yapan Mehmet Taş, 'Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında bilirkişi krizi' başlıklı haber ile ilgili tekzip yayınladı.

Kapıcının tazminatını kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcı tazminatını kaleme aldı. Peki kapıcının tazminatını kim öder?

Bitcoin 39 bin doların üzerine çıktı!

Kripto para birimlerin atası olarak kabul edilen Bitcoin yeniden yükselişe geçti. Bitcoin, Elon Musk'ın açıklamaları sonrasında 39 bin doların üzerine çıktı.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Yerebatan Sarnıcının üzerine bina yapıldı mı Haberi

Yerebatan Sarnıcının üzerine bina yapıldı mı

İstanbul'da 1969 yılında, Yerebatan Sarnıcı'nın oryantal bir çalışma haline getirilmesi için gerekli çalışmalara başlanmış. 


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkarttığı habere göre; İstanbul Özel İdare Müdürlüğü tarafından, Yerebatan Sarayı'nın üstüne İl Genel Meclisi Binası yapılmış.


Haberin devamı için...