06 / 05 / 2024

Yerli markaların geliştirilmesi şart

Yerli markaların geliştirilmesi şart

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

Çin konut krizinden kurtulamıyor! Merkez Bankası kiralık konut piyasasına desteğini artıracak!

Konut krizinden bir türlü kurtulamayan Çin'de yeni gelişmeler yaşanıyor. Verilen detaylara göre, Çin Merkez Bankası ve Çin Ulusal Mali Düzenleme İdaresi Çin'in kiralık konutların geliştirilmesi ve inşasına yönelik kredi desteğini arttıracağını açıkladı.

Elektrikli otomobil satışları 2024'te daha da artacak! Markaların yeni modelleri de geliyor!

Veriler ve gelişmeler, dünyada da yaygınlaşmakta olan elektrikli ve hibrit otomobillerin, Türkiye otomobil pazarından aldığı payın artmayı sürdürdüğüne ve daha da yükseleceğine işaret ediyor. Markalar, yeni modellerini 2024'te bir bir satışa sunacak. 

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Bu marka otomobiller fiyatlarına zam yaptı! İşte o markaların modellerine yansıyan zam!

Sıfır araç fiyatlarının giderek yükselmesiyle bazı markalar da fiyatlara zam yaptı. Yeni araba sahibi olmak isteyenlerin bu markaların fiyatlarına bakmaları gerekebilir. Dört farklı araba markasının fiyatları artırdığı araç piyasasında gündem oldu. İşte araba fiyatlarına zam yapan markalar…

Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı! Yerli müşterilerden yoğun alışveriş!

BMD'den yapılan son dakika açıklamasına göre, Nisan'da markaların hem satışları hem ciroları arttı. İşte o veriler...

Elektrikli arabası olanlara müjde! Lityum fiyatlarında düşüş var!

Yeni nesil bataryaların geliştirilmesi ve aşırı lityum üretimi, elektrikli araç bataryalarının üretiminde kilit rol oynayan lityum fiyatlarını düşürdü.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Bakanlıktan son dakika açıklaması! Desteklerden yararlanmak için son bir hafta!

Hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen düve alım desteğinden yararlanmak için son 1 hafta kaldı.

Çiftçiler dikkat! Hayvancılık desteklemelerinde son dakika! Resmen açıklandı! Başvuru şartları ve ödeme süreleri...

Hayvancılığın geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması için sunulacak desteklemelere ilişkin uygulama esasları resmen açıklandı. İşte çiftçileri ilgilendiren o detaylar...

Ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? Ayçiçek fiyatlarındaki son durum ne? İşte 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Konya'da yerli ayçiçeği tohumu geliştirilmesi için yetiştirilen ürünlerin hasadı yapıldı. Peki ayçiçek fiyatları bugün kaç lira oldu? Ayçiçek fiyatlarındaki son durum ne? İşte ayçiçek 10 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yerli üretim otomobil satışları yabancı markaları geçti! İşte zirvedeki ilk 3 marka

Otomobil piyasasında en çok satılan otomobiller belli oldu. Pazarda satılan yerli otomobiller ithal araç satışlarını geçti. İlk üç sırada yer alan yerli markaların ne kadar otomobil sattığı da açıklandı. İşte detaylar...

KDV istisnasında detaylar ortaya çıktı Resmi Gazete’de yayımlandı

Bazı yatırımlara yönelik  teşvik belgesine sahip mükelleflerin inşaat işleri ile Türkiye'deki Ar-Ge faaliyetleriyle elektrik motorlu taşıtların geliştirilmesi için mühendislik hizmetlerine yönelik ve imalat sanayisi ile turizme yönelik yatırım katma değer vergisi istisnasının detayları belli oldu. 

Yerli markaların geliştirilmesi şart Haberi

Yerli markaların geliştirilmesi şart

Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı “Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir” dedi.


Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi”nde, “2023 Türkiye’si Hedefleri, Ar-Ge, İnovasyon ve Markalaşmanın Önemi” konulu konuşmasında Rahvalı “ 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına önem verilmesinin yanı sıra yerli markaların geliştirilmesinin teşvik edilmesi gerekir. Başarılı olmak için meslek ne olursa olsun hizmet ve ürünlerin çok iyi anlatılması gerekir. Ürün ve hizmetler kadar kişiler de birer...