08 / 07 / 2024

yeşil yıldız ne demek

yeşil yıldız ne demek

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan Çevreye Duyarlı Tesis Belgelenmesi çalışmalarının yeni teknolojiye göre adaptasyonunun yapılması ve daha fazla otelin belge almasının sağlanması amacıyla bakanlıkla sektör temsilcileri Adana’da toplandı....

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Kompakt ticaretin yıldızı Toyota Proace City ne kadar oldu? Ekim 2023 fiyat listesi

Ticari araç segmentinde yer alan Toyota, Proace City modeli ile kompakt ticaretin yıldızı olmaya aday. Peki Toyota Proace City ne kadar, kaç TL? İşte Ekim 2023 fiyat listesi...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mercedes'in amblemindeki 3 yıldız ne anlama gelir?

Mercedes'in sembolünün oluşumundan bu yana geçen süre zarfında sembolün ana hatlarında hiç değişiklik olmadı. Peki Mercedes'in sembolünde neden üç yıldız var? Üç yıldız neyi temsil ediyor? Detaylar haberimizde...

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Öğrencilerden Yıldız Teknik Üniversitesi'ne millet bahçesi tepkisi! 

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsüne yapılmak istenen millet bahçesine üniversite öğrencileri tepki gösterdi. Öğrenciler tepkilerini sosyal medyada mesajlarında gösterdiler. 

Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Üç blokta 181 konut ve 7 dükkandan meydana gelen Yıldız Park Ankara projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor. Peki Yıldız Park Ankara ev fiyatları ne kadar?

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Haydar Yıldız kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Haydar Yıldız kimdir? Haydar Yıldız, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Yıldız, ne zamandan beri TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi?

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

yeşil yıldız ne demek Haberi

yeşil yıldız ne demek


Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Pamukçuoğlu, çevre bilincinin oluşması ve yeni sistemlere teşvik edilmesi amacıyla otellere ‘Yeşil Yıldız sertifikası verileceğini söyledi.


Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, 2008 yılında başlatılan bu çalışma ile bugüne kadar 46 tesise Yeşil Yıldız belgesi verildiğini ve bu tesislerin çevreye duyarlı tesis olarak yer aldığını belirtti. Osman Ayık, ”Biz bunun İtalya, Fransa gibi ülkelerde var olan en az 150 - 200 tesise çıkarılmasını hedefliyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız devam ediyor." dedi.


Çukurova Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu, Yeşil Yıldız çalışmasının Adana’da yapılmasından dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti. Tayyar Zaimoğlu, ”Öncelikle Doğu Akdeniz Destinasyonunun oluşturulmasını, hem bakanlığımız hem de TÜROFED çatısı altında bölgemizin tanıtımına daha fazla destek verilmesini...