17 / 05 / 2024

Yeşilhisar çevre düzenlemesi

Yeşilhisar çevre düzenlemesi

Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar'ın bazı bölgelerinde yapılması gereken çevre düzenlemesi işini üstlendi. Bu kapsamda üç ayrı bölgede yapılacak olan çevre düzenlemesi işi için ihale gerçekleştirildi

İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi!

İstanbul'da İBB'ye bağlı metrolara ve İETT otobüslerine ramazan düzenlemesi yapılacağı açıklandı. Buna göre Ramazan boyunca seferler gece 01.00'e kadar devam edecek.

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Malatya Yeşilyurt'ta 2 bin konutun kaba inşaatı tamamlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde hayata geçirilen afet konutları, kapı ve pencerelerin takılması, çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasından sonra hak sahiplerine verilecek.

Fahiş kira artışında kiracılar ne yapabilir? Kira düzenlemesi nasıl olacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında kira düzenlemesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte kira düzenlemesine dair tüm detaylar...

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi bugün!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Rize'ye 207 dükkan müjdesi!

Rize İli, Merkez İlçesi, Çiftekavak Mahallesi Sanayi Alanı Projesi 207 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Burdur Yeşilova 236 konut ihalesi 19 Mart'ta!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Murat Kurum: Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız!

İzmir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Afet Koordinasyon Merkezi'nde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında koordinasyon toplantısı düzenlendi. Murat Kurum, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye'ye örnek bir dönüşümü de güzel İzmir'imizde yapıyor olacağız" dedi.

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

TOKİ'den Burdur Yeşilova'ya 236 yeni konut müjdesi!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Yeşildere 178 konut ihalesi bugün!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Rize'ye 178 yeni konut!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Düzce'ye 309 yeni konut müjdesi!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yeşilhisar çevre düzenlemesi Haberi

Yeşilhisar çevre düzenlemesi

Büyükşehir Belediyesi Yeşilhisar'ın bazı bölgelerinde yapılması gereken çevre düzenlemesi işini üstlendi. Bu kapsamda üç ayrı bölgede yapılacak olan çevre düzenlemesi işi için ihale gerçekleştirildi. 


Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar ilçesindeki Fen Lisesi, üniversite yerleşkesi ve İçmece mevkiinde çevre düzenlemesi yapılacak. Bu amaçla 1 milyon 385 bin TL yaklaşık maliyetle çıkılan ihaleye dört firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ye teklifleri şöyle oldu: 


Başaran İnşaat: 1 milyon 248 bin TL 

Bilal Solmaz: 1 milyon 415 bin TL 

Yeniden Yapı: 1 milyon 424 bin TL 

Oğuz İnşaat: 1 milyon 749 bin TL İhale, tekliflerin ihale komisyonu tarafından incelenmesinin ardından sonuçlanacak. 


Haber...