03 / 05 / 2024

YHT Geri Dönüyor

YHT Geri Dönüyor

Ankara-Eskişehir ve Ankara-Konya Yüksek Hızlı Tren'leri (YHT) 2 aylık bir aradan sonra Ankara Garı'na geri dönüyor

Ruslar geri dönüyor! Konut fiyatları ve kiralar derinden etkilenmişti...

Savaşla beraber ülkelerinden ayrılan Ruslar yavaş yavaş geri dönmeye başladı. En çok gelinen ve geri dönüş kararı alınan ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor. Yaşanan bu geri dönüşler, yaptırımlara rağmen Rus ekonomisinin hızlanmasında da etkili oluyor.

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Satışı yasaklanmıştı! iPhone 12 sahalara geri dönüyor! iPhone sevenlere müjde!

Apple'ın hala kullanılmaya devam eden iPhone 12'leri için Fransa'dan hamle gelmiş ve satışları yasaklanmıştı. Apple'ın konuyla ilgili hazırladığı güncellemenin kabul edilmesiyle iPhone 12 artık sahalara geri dönüyor.

Özel okullarda şok! MEB’in ücret dağıttığı ders kitapları geri dönüşüm tesislerine satılıyor!

MEB'in dağıttığı ders kitaplarının bazı özel okullarca kapağı dahi açılmadan geri dönüşüm tesislerine satıldığı, öğrencilerine de kendi kitaplarını 10-25 bin lira arasında fiyata satıldığı ifade edildi.

Altın sahalara geri dönüyor! Gram altın yükseliyor! Kuyumcuya gitmeden önce acil bakın! 26 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Seçim öncesi altın fiyatlarında ani yükseliş ve düşüşler görülürken bugün altın fiyatları yükseldi. Altının ons fiyatı 1948 dolar olurken gram altın sahalara geri dönüyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 26 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Tam bahar mevsimi dedik havalar yanılttı! Kar resmen geri dönüyor!

Güneşin kendini belli etmesiyle birlikte tam bahar mevsimi dedik fakat havalar yanılttı! Uzmanlar uyardı kar resmen geri dönüyor!

Üretimi durdurulan efsane otomobil Passat geri mi dönüyor? Volkswagen'den şaşırtan hamle!

Sene başı üretimi durdurulan Volkswagen Passat geri mi dönüyor? İşte Volkswagen'in herkesi şaşırtacak son dakika hamlesi...

Altın 'altın çağına' geri dönüyor! Uzman isimden yeni rekor rakam açıklaması geldi! Altın o rakama demir atacak

Ekonomist Şeref Oğuz altının 'altın çağına' geri döndüğünü açıklayarak yeni rekor rakamı açıklayarak altın fiyatının bu rakama demir atacağını açıkladı. Altının ons fiyatı ne kadar olacak?

Efsane geri dönüyor! 2023 sıfır Tofaş Şahin üretimi başladı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Sıfır Tofaş Şahin üretimi 2023 yılında tekrar başladı. Efsane geri dönüyor. Peki fiyatı ve özellikleri neler? İşte haberin detayları…

Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hemen hazırlansın

Gümüş, yatırımcılarına son iki yılda gram bazında 6, ons bazında ise 2 kat kazanç sağladı. Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Gümüş 9 yıl aradan sonra tekrar sahalara geri dönüyor! Zirve geliyor! Elinde gümüş olanlar hazırlansın.

Altını olan zil takıp oynayacak! Resmen geri dönen Çin dopingi fiyatları daha da uçuracak!

Artık hemen her saat yeni rekorlar kıran altın yatırımcısını çok sevindirecek bir gelişme daha yaşandı. Yaklaşık 3 yıldır kapalı olan Çin altın piyasasına yeniden geri dönüyor. Uzmanlar, bu haberin fiyatları çok daha yukarı taşıyacağına hemfikir!

Dolar 17 TL seviyesine geri mi dönüyor? Tehlike çanları bu sefer dolar için çalıyor! O ekonomist bir çırpıda açıkladı

Dolar endeksinde yaşanan sert düşüş sonrası dolar kuru değer kaybetmeye başladı. Dolar/TL kuru gittikçe gerilerken yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak etmeye başladı. Ekonomist isimden konu ile ilgili çarpıcı açıklama geldi. Dolar 17 TL seviyelerine geri mi dönüyor?

Altın sahalara geri dönüyor! Elinde 1 gram bile altını olan acilen göz atsın! Güncel canlı altın fiyatları 4 Kasım 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler, altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından takip ediyor.  Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselerek sahalara geri döndü. Elinde 1 gram bile altını olan hemen göz atsın! İşte güncel 4 Kasım 2022 altın alış satış fiyatı.  

YHT Geri Dönüyor Haberi

YHT Geri Dönüyor

Anadolu Bulvarı üzerinde bulunan Marşandiz Köprüsü'nün yapımı nedeniyle 15 Haziran'dan bu yana Sincan'dan hareket eden YHT'ler, 17 Ağustos'tan itibaren yeniden Ankara Garı'ndan hareket etmeye başlayacak. 


Anadolu Bulvarı üzerinde bulunan Marşandiz Köprüsü, yeterince emniyetli olmadığı gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce yıkılıp, yeniden yapıldı. Bu nedenle Ankara-Eskişehir ve Ankara-Konya YHT seferleri, 15 Haziran 2012 tarihinden bu yana Sincan-Eskişehir-Sincan ve Sincan-Konya-Sincan arasında hizmet verdi. 


Bu dönem boyunca TCDD, YHT'lerin Sincan'dan hareket saatinden 1 saat önce Ankara Garı önünden Sincan'a ücretsiz otobüs seferleri yaparak yolcuları taşıdı. Ayrıca yolcular, Ulus, Kızılay ve Batıkent'ten Sincan yönüne giden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerden YHT biletlerini göstererek ücretsiz faydalandı. 


Marşandiz Köprüsü'nün yapım işinin tamamlanmasıyla birlikte 17 Ağustos'tan itibaren YHT'ler Ankara Garı'na geri dönecek. Söz konusu tarihten itibaren YHT'ler yeniden Ankara-Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya-Ankara...