03 / 05 / 2024

YHT kaç kişiyi taşıdı

YHT kaç kişiyi taşıdı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Eskişehir Gar Müdür Yardımcısı Ali Yıldız, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında 146 bin 241 kişinin seyahat ettiğini söyledi.

THY açıkladı! Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi istihdam edecek!

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı amaçladıklarını söyledi. 

Sarıyer'deki 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 yıllık tapu sorunu çözüldü: İBB tarihinin en büyük satış kararı!

Sarıyer'in 10 mahallesinde yaşayan 200 bin kişiyi ilgilendiren 50 senelik tapu sorunu çözüme kavuştu. Peki vatandaşlar tapularını nasıl alacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bunu yapmayan tapu işlemi yapamayacak! 

2024 yılı itibarıyla tapu işlemlerinde tüm sistem değişiyor. İşte milyonlarca kişiyi ilgilendiren o değişiklikler....

Mahkemeden çok önemli tapu kararı geldi! On binlerce kişiyi ilgilendiriyor!

Mahkemeden çok önemli tapu iptal kararı geldi. İşte on binlerce kişiyi ilgilendiren o karar ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ dolandırıcısına 320 yıla kadar hapis cezası!  Annesi dahil 33 kişiyi dolandırdı!

Diyarbakır'da bir şahıs aralarında annesinin de bulunduğu 33 kişiyi, "TOKİ'den kurasız ev" vaadiyle dolandırdı. 

SGK duyurdu: Milyonlarca kişiyi kapsıyor! Asgari ücret desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı!

Milyonlarca kişiyi kapsayan asgari ücret desteğinin ayrıntıları ortaya çıktı. Sosyal Güvenlik Kurumu desteğe ilişkin genelge yayımladı. İşte merak edilen tüm detaylar...

Ünlü Telekom devinden dünyayı şok eden hamle. 5 bin kişiyi işten çıkarıyor. Hepsi işsiz kalacak

Ünlü kablosuz iletişim operatörü T-Mobile dünyayı şok eden bir karara imza attı. Telekom devi, bünyesinde çalışan 5 bin kişiyi işten çıkarma kararı aldı.

Bir tapu kaç kişi üzerine olabilir? Tapu için kaç para harcanır?

Gayrimenkul sahibi olan ya da olmak isteyenler tarafından merak edilen konulardan biri de bir tapunun kaç kişi üzerine olabileceğidir. Genelde gayrimenkul sahipleri, bunu çocuk ve eşleri üzerine tapuyu geçirmek için sorgular. Peki tapu birden fazla kişi üzerine olabilir mi?

Linkedin’den işçi çıkarımı! Tam 716 kişiyi işten çıkardı!

Son zamanların en popüler uygulaması olarak meydana gelen Linkedin 716 kişiyi işten çıkarıyor. İş bulma uygulaması olarak bilinen ve sıklıkla kullanılan Linkedin’in işten işçi çıkarması dikkatleri uygulama olarak üzerinde çekti. Linkedin uygulaması ve haberin detayları..

Türk Hava Yolları 10 bin kişiyi işe alacak! İş arayanlara resmen son dakika müjdesi geldi! 

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda toplamda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Verilen detaylara göre, Türk Hava yolları 2022'de 2 bin 577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023'te işe alacağı çalışanlarla beraber çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı planlıyo

Dev otomobil firması 1300 kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor

İşten çıkarmalara İsveç merkezli otomobil imalatçısı Volvo Cars'ta katıldı. Volvo Cars 'kemer sıkmaya' başlıyor. Firma, giderleri indirme planı bağlamında bin 300 kişiyi işten çıkaracak.

Teknoloji devinden şok karar!  Binlerce kişiyi ilgilendiriyor…

Mark Zuckerberg’in şirketi Meta Platforms, ekonomik gerileme endişesiyle yeni adımlar atmaya devam ediyor. Yeni aldığı karar binlerce kişiyi etkileyecek.

YHT kaç kişiyi taşıdı Haberi

YHT kaç kişiyi taşıdı

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 23 Temmuz'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete giren Ankara-İstanbul YHT seferlerine ilginin yüksek seviyede olduğunu belirterek, trenlerde doluluk oranının yüzde 100 seviyelerinde olması nedeniyle yer bulmanın zor olduğunu kaydetti.


Vatandaşların, YHT'yle seyahat etmeyi tercih ettiğini ve güvendiğini ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:


"1-24 Ağustos tarihleri arasında Eskişehir'den İstanbul'a 17 bin 696 kişi, Ankara'dan İstanbul'a 56 bin 568, İstanbul'dan Eskişehir'e 14 bin 933, İstanbul'dan Ankara'ya ise 57 bin 44 kişi seyahat etti. Eskişehir'den Ankara'ya ise 69 bin 613 kişi, Ankara'dan Eskişehir'e de 64 bin 978 kişinin ulaşımı sağlanmıştır. Vatandaşlarımızın tek isteği sefer sayılarının artırılması. İstanbul hattında ki 6 olan sefer sayısı yetmiyor. Eskişehir'in talebini karşılayamıyoruz. Vatandaşlarımız bizlere memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Bir yandan da sefer sayılarının...