20 / 05 / 2024

YHT Kocaeli seferleri

YHT Kocaeli seferleri

Lütfi Elvan "Daha önceki trende bu olmadı. Net olarak bir şey söylemem mümkün değil, sadece kafamda küçük bir soru işareti, nötr olan bölgede olması kafama bir soru işareti düşürdü açıkçası" dedi.

İstanbul-Sivas aktarmasız YHT seferleri başladı

İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın (YHT) ilk seferi, düzenlenen tören ile birlikte 08.40'ta başladı. İstanbul-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı seferlerinin ilki, Söğütlüçeşme İstasyonu'ndan yapılıyor.

İstanbul-Sivas YHT seferleri için tarih verildi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Sivas ile İstanbul arasında gerçekleştirilecek olan ve merakla beklenen aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını dile getirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

YHT Ankara Garı inşaatında yangın çıktı!

YHT Ankara Garı inşaatında kalıpların alev almasıyla çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Sincan-Kayaş arasındaki banliyö trenlerinin seferleri saat 22.15 itibarıyla yeniden başladı.

Kocaeli'deki yatırımlar ne durumda? Başbakan açıkladı...

Kocaeli'de konuşan Başbakan Davutoğlu, kentteki yatırımlarla ilgili konuştu. Bilişim Vadisi'nin üstyapı faaliyetlerine Nisan'da başlanacağını söyleyen Davutoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu ve YHT çalışmalarına da dikkat çekti.

Bilecik'te elektrik kesintisi nedeniyle YHT seferleri yapılamadı!

BİLECİK'TE, elektrik kesintisi dolayısıyla Ankara-İstanbul karşılıklı Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferlerinde aksama meydana geldi. YHT, Bilecik-Sakarya hattında meydana gelen elektrik kesintisi dolayısıyla Bilecik'te inşaatı devam YHT Garı'nda bekletildi.

Kocaeli'nde YHT hattına çatı düştü!

Kuvvetli lodosun etkisiyle düşen çatının parçaları, TCDD ekiplerince kaldırıldı. Kocaeli'nde kuvvetli lodos nedeniyle bir iş yerinin çatısı uçarak, Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattına düştü.

Pendik Arifiye tren seferleri Pazartesi başlıyor!

YHT hattı inşası nedeniyle ara verilen Adapazarı-İstanbul tren seferleri 5 Ocak'tan itibaren yeniden başlıyor. Arifiye-Pendik arasında hizmet verecek Ada Ekspresi, ilk etapta 4 gidiş 4 geliş olmak üzere günde 8 sefer yapacak.

Kocaeli'de Akçaray seferleri 2016'da başlayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından SEKA Park ve Otogar arasında yapılması planlanan raylı sistemin geçeceği güzergah belli oldu...

Konya-İstanbul YHT seferleri bugün başlıyor!

KONYA-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı bugün seferlerine başlıyor. Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, ‘Şeb-i Arus’ törenleri öncesinde gerçekleştirilecek açılışla Konya ve İstanbul’un birbirine kavuşturulacağını ifade etti.

YHT Kocaeli seferleri Haberi

YHT Kocaeli seferleri


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, YHT'nin durmasına ilişkin, "Daha önceki trende bu olmadı, çünkü 15 dakika önce birinci tren geçti onun için bir şey söyleyemeyeceğim. Net olarak bir şey söylemem mümkün değil, sadece kafamda küçük bir soru işareti, nötr olan bölgede olması kafama bir soru işareti düşürdü açıkçası" dedi. 


Elvan, YHT'nin teknik bir arızadan ötürü durdurulmasının ardından gazetecilerin bulunduğu vagona gelerek konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.  


Kataner telindeki teknik bir arıza nedeniyle trenin durdurulduğunu belirten Elvan, trenin gerekli kontrollerin yapılmasının ardından 15 dakika sonra yola devam ettiğini aktardı. 


Elvan, konuştuğu bir makinistin, 15 yıldan bu yana çalıştığını ancak ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığını söylediğini vurguladı.


TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman’ın "Teknik bir arıza dolayısıyla kablo sarkmış ve cama çarpmış" yönündeki...