31 / 07 / 2024

Yİ-ÜFE aralıkta ne kadar arttı

Yİ-ÜFE aralıkta ne kadar arttı

Aralıkta ana harcama gruplarında aylık bazda en yüksek artış, yüzde 1,24 ile gıda ve alkolsüz içecekler grubunda oldu. Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) ise yüzde 5,71 arttı.

Düğün hazırlıkları başladı! Lotus pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Laris Pırlanta fiyat listesi

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Evlilik tekliflerinin gözdesi lotus yüzükler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki lotus yüzük fiyatları ne kadar? Laris Pırlanta yüzük fiyat listesi.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

Konut fiyatları aralıkta yüzde 84 arttı! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu!

Endeksa, TÜİK tarafından açıklanan 2023 Aralık konut satış verilerini değerlendirdi. Türkiye'de aralıkta konut fiyatları yüzde 84 artış kaydederken, ortalama konut fiyatı 3 milyon 92 bin oldu.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Aralık 2023 enflasyon rakamları açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE Aralık 2023 rakamları!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan Aralık ayı enflasyon rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. İşte son dakika TEFE TÜFE Aralık 2023 rakamları...

Yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara çıkartılmasını değerlendirdi. Peki vatandaşlar yabancıya konut satışında alt limitin 600 bin dolara yükseltilmesine vatandaşlar ne dedi? 

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Miras kalan gayrimenkulün 2023 yılı intikal ücreti ne kadar?

Miras bırakan kişinin malvarlığının tereke adı ile mirasçılara kalmasını ifade eden intikal ücretinin detayları belli oldu. Peki, Miras kalan gayrimenkulün 2023 yılı intikal ücreti ne kadar?

Fed faiz kararını açıkladı! Faiz oranı 2001 yılından bu yana en yüksek aralıkta!

ABD Merkez Bankası (Fed), politika faizini beklentiler çerçevesinde değiştirmeyerek 22 senenin en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 bandında sabit tuttu.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

360 Suites Kurtköy teslimleri Aralık 2023'te!

360 Suites projesinde satışlar devam ediyor. Peki, 360 Suites Kurtköy konut projesi fiyatları ne kadar? 

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

Yİ-ÜFE aralıkta ne kadar arttı Haberi

Yİ-ÜFE aralıkta ne kadar arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılında Tüketici Fiyat Endeksi'nin (TÜFE) yüzde 8,81, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'nin (Yİ-ÜFE) ise yüzde 5,71 arttığını açıkladı.


Aralıkta TÜFE'de yer alan ana harcama gruplarında aylık bazda en yüksek artış, yüzde 1,24 ile gıda ve alkolsüz içecekler grubunda gerçekleşti.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, TÜFE, aralıkta bir önceki aya göre yüzde 0,21, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8,81 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 7,67 artış gösterdi.


Ana harcama grupları itibarıyla aralıkta, aylık bazda en yüksek artış yüzde 1,24 ile gıda ve alkolsüz içecekler grubunda görülürken, ev eşyasında yüzde 0,53, çeşitli mal ve hizmetlerde yüzde 0,45, konutta yüzde 0,43 ve lokanta ve otellerde yüzde 0,33 artış kaydedildi.


Aralıkta aylık bazda en fazla düşüş gösteren grup ise...