29 / 04 / 2024

YİBA Çarşısı nerede

YİBA Çarşısı nerede

Gençlere kentsel dönüşüm projelerini anlatan Gökçek, eski Osmanlı Bankası’ndan YİBA Çarşısı’na uzanacak tünel yapacaklarını söyledi.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

Türkiye'nin altın çıkartma başarısı dünyayı salladı! Türkiye'ye talep yağıyor!

Türkiye'nin altın madenlerini çıkarma başarısı resmen dünyayı salladı. Bu anlamda birçok ülke Türkiye'nin kapısını çalmaya başladı.

Baykar'dan büyük başarı! Tam yüzde 98

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Baykar'ın 27 ülkeye ihracat başarısı gösterdiğini ve bu yıl gelirlerinin yüzde 98'i ihracattan geldiğini ifade etti.

Bill Gates'ten başarının 10 sırrı!

Dünyanın en büyük yazılım şirketi olan Microsoft’u kuran Bill Gates, hayatta başarı sağlamanın 10 gizli sırrını verdi! İşte Bill Gates'in hayatı boyunca uyguladığı 10 kural...

Christopher Gardner başarılı olmanın gizli sırrı! Bir zamanlar sokaklarda yaşıyordu şimdi milyoner...

Amerikan iş insanı ve yatırımcı Chris Gardner bir zamanlar sokaklarda yaşarken şimdi 70 milyonluk bir servete sahip. Gardner'ın başarısının sırrı ise hayat hikayesinde yatıyor. Chris Gardner kimdir? Chris Gardner nasıl zengin oldu? İşte Chris Gardner'ın hayat hikayesi...

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

Andrew Carnegie'den Başarının 5 Sırrı!

Andrew Carnegie'nin dünyanın en zengin adamlarından biri olmaya uzanan başarısının sırrı ne? Dünya çapında Andrew Carnegie gibi bir servete ulaşmış insan sayısı çok az. Cevabı haberimizde...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Konya Mevlana Çarşısı'nda dönüşüm çalışmalarının yüzde 80'i bitti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Kızılcahamam Kasaplar Çarşısı yıkılıyor!

Başkent Ankara Kızılcahamam'da, yangın sebebiyle büyük hasar gören Kasaplar Çarşısı yıkılıyor.

Konya Altın Çarşısı'nda yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı ve Altın Çarşı’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. Çalışmaları değerlendiren Başkan Altay Altın Çarşısı'nda yıkımların tamamlanma aşamasına geldiğini dile getirdi.

Konya Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaat çalışmaları başlıyor! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Mevlana Çarşısı'nda kaba inşaatın Mart ayında başlayacağını dile getirdi. 

YİBA Çarşısı nerede Haberi

YİBA Çarşısı nerede

"Başkan Gökçek Gençlerle Buluşuyor, Ankara'yı tartışıyor" programının son gününde "Kentsel Dönüşüm Projeleri" ele alındı. Hacı Bayram'da tam 22 seneden beri plan yaptıklarını ve sürekli yürütmeyi durdurma kararlarıyla karşı karşıya kaldıklarını anlatan Gökçek, "ODTÜ ve Mimarlar Odası'na Ankara Kalesi projesini siz yapın çağrısı yaptık. Defalarca yazı yazdık ama bir cevap bile alamadık. Cesaret edemediler" diye konuştu.


SGK'DAN 4 BİNA ALINDI

SGK ile anlaşma yaptıklarını, Ulus İşhanı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Anafartalar Çarşısı ve Gümrük Bakanlığı binasını SGK'dan satın aldıklarını ve bu binaları yıkacaklarını söyleyen Gökçek, "Eski Ankara Hali de yıkılıp yeniden yapılacak, ayrıca Özel İdare'den bize geçen 100. Yıl Çarşısı da yıkılacak. Ortaya çıkacak bu alanın tamamı Ulus Meydanı olacak. Meydanın çevresine Ankara konakları ve kafeler, restorantlar yapılacak ve Ulus turistik...