02 / 05 / 2024

yıl sonu konut fiyatları

yıl sonu konut fiyatları

Türkiye'nin önde gelen markalı konut üreticileri ev almak isteyenlere birbirinden fırsatlar sunmaya başladı. Taksitler uzatıldı, peşinatlar azaltıldı.İşte yıl sonu indirimleriyle ev almak isteyenler için fırsatlar..

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri 4 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. Etap ve Batı Yakası 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Batı Yakası 1. ve 2. Etap 2023 değeri yaklaşık 4 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın yıl sonu değerleri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından, Ayazma 4. Etap ile Kayabaşı 9. Etap'ın 2023 yıl sonu değerleri açıklandı. İşte detaylar ve parsellerin değerleri...

Yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Ocak – Ağustos döneminde yabancıya konut satışı 30 bin 849 olmuştu. Sektörde yabancıya konut satışında yıl sonu hedefi 50 bin şeklinde...

Torunlar GYO Korupark Konut 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Korupark Konut 1., 2. ve 3. Etap'ın 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Sofa Loca yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Sofa Loca projesi 2 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Küçükçekmece Halkalı Sosyal Donatı projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Umurbey parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Umurbey ve Kuruçay Mahalleri parselleri için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Kemerburgaz parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesinde yer alan 16 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Arnavutköy Dursunköy parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesinde yer alan 64 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Firuzköy parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Firuzköy Mahallesinde yer alan 67 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesinde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

yıl sonu konut fiyatları Haberi

yıl sonu konut fiyatları

Vade farksız 80 aya kadar yükselmesi, yatırımcıları tedirgin etti. İki seçim, ramazan ayı, peşinatsız ödeme kolaylığı ve kira bayram tatili, yaz durgunluğu garantisi veren kampanyalar derken yılın ilk dokuz ayı sektör için sona yaklaşılıyor. Fırsatlar için 'kayıp' bir dönem oldu. yatırımcıyı bekliyor.


Özellikle krediyle daire sahibi alacakların faiz boranları nedeniyle talebi ertelemesinin önüne geçmek isteyen inşaat şirketleri, uygun faiz ve vade aralıkları sunan finansman modelleri hazırladı. Vade farksız ödeme seçenekleri 80 aya kadar uzarken, hiç peşinatsız veya düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor.,


Konutta yılın son fırsatları

Ev almak isteyenler içinde çok sayıda alternatif bulunuyor. Peşin para ödeyerek konut sahibi olmak isteyen ancak fiyatlardaki düşüş ihtimalini düşünerek beklemeye geçenler de hatırı sayılır indirimler uygulayan inşaat firmaları bazı projelerde 4 bin liraya kadar varan kira...