18 / 05 / 2024

yılbaşı aydınlatmalarını kim yapacak

yılbaşı aydınlatmalarını kim yapacak

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel “Tamince beni aradı ve Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İş Hanı bölgesinde aydınlatma için sponsor olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim” dedi.

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

İstanbullular dikkat! Yılbaşı tedbirleri nedeni ile bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bugün Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar, yılbaşı tedbirleri nedeni ile trafiğe kapalı olacak. İşte haberin ayrıntıları...

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,3,5,7,9 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek!

Emekli maaş zamlarının netlik kazanmasının ardından emekli promosyon ödemelerinin artması bekleniyor. 16 milyon emekliye yılbaşı müjdesi! T.C Kimlik sonu 1,2,3,4,5,6,7,8 olanların hesabına saniyeler içinde nakit para ödenecek...

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az zaman kaldı...

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

İndirimli yılbaşı hediye arayanlar hemen bakın! Altınbaş'ta büyük fırsat başladı! Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıla sayılı günler kala hediye arayışı hala devam ediyor. Sevdikleri için anlamlı hediye almak isteyenler indirimli yılbaşı hediyelerini araştırıyor. Altınbaş'ta fırsat ürünlerinin fiyatlarını paylaştı. İşte Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

yılbaşı aydınlatmalarını kim yapacak Haberi

yılbaşı aydınlatmalarını kim yapacak

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, Fettah Tamince’nin yılbaşı isyanında hedefin kendisi olmadığını belirterek, “Tamince beni aradı ve Cumhuriyet Meydanı, Kalekapısı ve Belediye İş Hanı bölgesinde aydınlatma için sponsor olmak istediğini söyledi. Ben de kabul ettim” dedi.


RIXOS Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin, “Antalya turizm başkenti. Yılbaşı geliyor bir tek caddenin süslendiğini gördünüz mü? Müslümanız ama turizmden kazanıyoruz” şeklindeki sözleri yerel yöneticiler ve turizmciler arasında büyük yankı uyandırdı. Tamince’nin eleştirilerine yönelik değerlendirme yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Fettah Bey beni aradı ve hedefinin Büyükşehir Belediyesi olmadığını, konuşmasında turizm tesisleri dışında da yatırımlar yapılması gerektiğinin altını çizdiğini söyledi. Ayrıca Antalya’ya gereken yatırımı yapmayanları harekete geçirmek adına bunları söylediğini, turizm sektörü temsilcilerinin kent aydınlatmasına katkı koyması gerektiğini belirtti. Ben...