10 / 05 / 2024

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ülkü Kurtan, Yılmaz Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vov Mimarlık Mühendislik Ve Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şendur tarafından kuruldu.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mşy Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin Yüksel tarafından kuruldu. 

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Köy Proje Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Silivri'de Mertcan Çelik tarafından kuruldu. 

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Mimarlık Mühendislik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ersan Küçük tarafından kuruldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Oskad Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oskad Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oskad Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı. 

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve Harita Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Kılıçkara tarafından kuruldu.

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ülkü Kurtan, Yılmaz Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 



Yıldırımlar Mimarlık Mühendislik Elektrik İnşaat Makine ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.    Yurt içinde ve yurt dışında mühendislik faaliyetlerinde bulunmak. 2.    Mimarlık ve mühendislik, fizibilite, etüt, proje, müşavirlik, kontrol ve denetleme işleri yapmak. 3.    İnşaat, makine, elektrik, elektronik, jeoloji, harita, çevre, ziraat ve tüm mühendislik alanlarında hizmetler vermek. 4.    Mimarlık, mühendislik, müşavirlik, şehircilik, endüstriyel tasarım, dekorasyon, restorasyon, onarım güçlendirme, iç dekorasyon, grafik animasyon inşaat danışmanlığı, inşaat kontrolörlüğü, şehir planlaması, mevzii imar planı yapmak, harita ve kadastro paftalar hazırlamak. 5.    Her türlü bina, yol, baraj, gölet, sanat yapıları, hava limanları,...