12 / 05 / 2024

Yıldızkaya Grup İnşaat

Yıldızkaya Grup İnşaat

Yıldızkaya Grup İnşaat Reklamcılık ve Matbaa Anonim Şirketi, Selçuk Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Furtun Han'da kuruldu

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Daştanbek Grup İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Demirkapı Grup İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkapı Grup İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Naki Bakır, bugünkü köşesinde beklenen büyük İstanbul depremini ve İstanbul'daki kentsel dönüşümü kaleme aldı. İstanbul, 23 yıldır dönüşemiyor! Megakent nasıl depreme hazırlanacak? İşte ayrıntılar...

Berken Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berken Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nezir Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanista Grup İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Yıldırımvuran tarafından kuruldu.

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üzm Grup İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Yıldızkaya Grup İnşaat Haberi

Yıldızkaya Grup İnşaat

Yıldızkaya Grup İnşaat Reklamcılık ve Matbaa Anonim Şirketi, Selçuk Öztürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Eylül'de kuruldu. 


Yıldızkaya Grup İnşaat Reklamcılık ve Matbaa Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yıldızkaya Grup İnşaat Reklamcılık ve Matbaa Anonim Şirketi adres: Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Furtun Han, No:86 Kat:3...