15 / 06 / 2024

Yılmazok Çelik İnşaat iletişim

Yılmazok Çelik İnşaat iletişim

Yılmazok Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yılmazok tarafından kuruldu.

Memka Demir Çelik İnşaat Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memka Demir Çelik İnşaat Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kayuk tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıfır Sıfır Karbon Yönetim Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de Cihan Çelik ve Doruk Batuhan Şahnali ortaklığında kuruldu.

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatolia Tasarım Çelik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedel ile Yüksel Soysal tarafından kuruldu.

Zana Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Temizlik Malzemeleri Gıda İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Zana Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Otomotiv Temizlik Malzemeleri Gıda İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti. Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Safkan Zana Özdemir tarafından kuruldu.

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ys Demir Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Süleyman Çiftçi ve  Yavuz Can tarafından kuruldu.

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Asyapı Demir Çelik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Yılmazok Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazok Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yılmazok tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

İFM'nin altyapı ihalesi Yıldızlar İnşaat'ın! 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin, “altyapı tamamlama” ihalesi “21b” usulüyle yapıldı. 509 milyon TL'lik ihale Yıldızlar İnşaat’a verildi...

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Yılmazok Çelik İnşaat iletişim Haberi

Yılmazok Çelik İnşaat iletişim

Yılmazok Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Yılmazok tarafından kuruldu.

Yılmazok Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-DEMİR ÇELİK 1- Her çeşit ham demir, çelik ve alaşımlarını, döküm, dövme ve pres mamullerini, pik döküm, çelik boru ve ek parçalarını, her çeşit hadde mamullerini, kok ve tali mahsullerini imal ve istihsal etmek. 2- Yukarıda yazılı işler için lüzumlu maden cevherlerini ve yardımcı maddelerini aramak, bunları istihraç etmek veya ettirmek ve işletmek. 3- Çelik konstrüksiyon, teknolojik teçhizat, vinç, galvanizli çelik konstrüksiyon imal etmek, mekanik ve ısıl işlemlerini yapmak, her nevi metal işleme ile kaplama tesislerini kurup işletmek, her çeşit çelik konstrüksiyon inşaat, mühendislik, imalat ve tesis kurma işlerini yapmak ve...